Acasa Telefoane Samsung Galaxy E5 si Samsung Galaxy E7 – specificatii dezvaluite

Samsung Galaxy E5 si Samsung Galaxy E7 – specificatii dezvaluite

by Dragos Schiopu

samsung
Pe langa recentele dezvaluiri legate de specificatiile lui Samsung Galaxy S6, care va aparea in 2015 si despre care va povestea colegul meu Andrei aici, au aparut pe internet specificatiile complete pentru inca doua terminale pe care Samsung le va lansa in urmatorul an, telefoane din gama Galaxy E: Samsung Galaxy E5 si Samsung Galaxy E7.

Samsung Galaxy E7 va avea un ecran de 5,5 inci, Super AMOLED, o camera foto principala de 13 MP si una secundara de 5 MP, 2 GB de RAM, 16 GB memorie interna si o baterie de 2,950 mAh.

Procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 410 SoC pe 1.2 GHz quad-core CPU. Dimensiunile sunt de 151 x 77 x 7.2 mm si nu va necesita update de Android 5.0 Lollipop, pentru ca il are deja instalat.

In ceea ce il priveste pe Galaxy E5, acesta va avea un ecran de 5 inci dar acelasi tip de display la 720p Super AMOLED, camerele foto au acelasi dotari din punct de vedere senzori (8 MP principala, 5 MP secundara). Aceeasi dotare pentru RAM si memorie interna: 2GB si 16GB, bateria insa va avea doar 2,300 mAh battery. Acelasi procesor Snapdragon 410 chipset va fi folosit si pentru constructia lui, dar dimensiunile vor fi mai mici, Galaxy E5 va avea o latime de 6.9mm si va cantari 140g. Sistemul de operare este tot Android 5.0 Lollipop.

Nu stiu ce producator de telefoane cu sistem de operare Android si-ar dota dispozitivele lansate de aici inainte cu alta versiune decat Android 5.0 Lollipop, sau macar o versiune upgradabila la Lollipop. Chiar si daca vorbim de dispozitive low budget.

Revenind la specificatiile Samsung Galaxy E5 si Samsung Galaxy E7, cele doua telefoane au bateriile incluse in constructia telefonului. Daca design-ul lor va fi unul metalic, diferenta dintre aceste doua modele si modelele din gama Galaxy A va fi aproape insesizabila, avandd in vedere ca au atat de multe specificatii comune.

Si atunci intrebarea care se ridica ar fi de ce ar lansa Samsung 3-4 modele de telefoane cu specificatii asemanatoare intr-o perioada atat de scurta? Sa mai fie oare la mijloc si dotari surpriza ce le vor diferentia si care vor fi anuntate in perioada lansarii telefoanelor? Ramane de vazut ce intentioneaza producatorul si cu ce ne mai poate surprinde.

s-ar putea sa-ti placa