Acasa Tehnologie Fuel este cel mai mic incarcator de smartphone – Pentru urgente

Fuel este cel mai mic incarcator de smartphone – Pentru urgente

by Dragos Schiopu
Fuel

Un incarcator pentru smartphone ce se autointituleaza cel mai mic din lume, Fuel, ofera utilizatorilor inca un strop de baterie atunci cand este nevoie.

Fuel

Comparabil cu o moneda in dimensiuni, Fuel este gandit sa ofere 20-30 minute de convorbiri in plus sau macar o ora sau doua de standby pentru smartphone-ul dvs. Compania care il va produce, Devotec Industries, cu sediul in Massachusetts spune ca

„Este perfect pentru momentele cand ai intarzieri neasteptate, nu ai putut sa iti incarci complet telefonul mobil si ai nevoie sa faci cateva apeluri, sa trimiti email-uri sau sa folosesti GPS-ul si functia de harti pentru a iti gasi drumul spre casa.”

Pentru a folosi Fuel utilizatorii trebuie sa il porneasca si sa il conecteze la telefonul mobil iar incarcarea acestuia va porni imediat. Dimensiunile acestuia sunt de 3.3 cm x 2.28 cm x 1.27 cm iar creatorii lui spun ca este cel mai mic incarcator din lume, sau acumulator de urgenta pentru telefonul mobil. Fuel isi poate gasi locul intr-un buzunar de dimensiuni mici, pe inelul de chei.

Proiectul este de asemenea unul aflat pe Kickstarter si a strans pana acum 17.000 dolari din cei 20.000 ceruti de la utilizatori. Fuel poate deveni rapid un trend avand in vedere numele sau foarte bine ales, dimensiunilor extrem de reduse si a design-ului deosebit. Bateriile externe nu sunt o noutate la o ora actuala insa se pot dovedi a fi destul de incomode, mai ales cand acestea depasesc dimensiunia smartphone-ului. Astfel greutatea si spatiul ocupat in buzunare se dubleaza, iar acst lucru nu se intampla si cu Fuel.

Ideea este buna, si speram sa fie pusa in practica, insa, ce te faci atunci cand folosesti telefonul mobil in mod excesiv, iar bateria ti se termina undeva la jumatea zilei? Acolo Fuel nu ar avea o sansa decat daca ajungi repede la un incarcator standard. Produsul poate fi comandat de pe site-ul unde se deruleaza proiectul la pretul de 25 dolari, si va fi livrat atunci cand intra in productie.

Fuel 2

Fuel 3

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

B00b00r00za 11-04-2013 - 13:40

Se pare ca proiectul este destul de mult sustinut, incat au fost stransi peste $70.000, fata de cei $20.000 ceruti de la utilizatori. Ideea este foarte interesanta, mai ales datorita dimensiunii reduse. Asteptam sa stranga fonduri ca sa se dezvolte si o versiune pentru iPhone, pentru ca modelul actual functioneaza decat pentru Android, Samsung, LG, Sony, Motorola, Nokia si Blackberry.

Comentariile sunt inchise.