Acasa Promotii Flash Sales la Everbuying astazi, 19 octombrie

Flash Sales la Everbuying astazi, 19 octombrie

by Dragos Schiopu

Flash sales reprezinta un concept foarte bine gandit de magazinele chinezesti. Acest termen s-ar traduce prin vanzari instant sau vanzari rapide intr-un timp foarte mic, dar cu oferte foarte bune. In aceasta zi, Everbuying ofera multe astfel de reduceri, dar trebuie sa repet ca ele pot dura si doua ore sau o zi (pentru un produs anume). De asemenea, stocurile sunt si ele limitate, iar produsele se vand rapid si asta este simplu. Nu stiu daca se pricepe cineva sa vanda mai bine decat acesti chinezi. Pe langa preturile mici pe care le ofera, mai introduc si astfel de evenimente care te fac sa le cumperi produsele.

Everbuying Flash Sales

Everbuying este un magazin chinezesc care ofera o gama larga de produse. Ei au reusit sa vanda produse atat in Europa, cat si in America si are review-uri destul de bune. Evident ca vor fi si consumatori nemultumiti ca la orice alt magazin.

CeasblabConceptul de flash sales mi se pare unul dintre cele mai bune motive de a cumpara de la chinezi. Preturile produselor pe piata lor sunt mult mai mici decat oriunde in Europa, un avantaj enorm daca vrem sa cumparam mai des anumite produse, cum ar fi telefoanele. Testand mai multe astfel de modele, am realizat ca nu sunt mari diferente intre un model chinezesc si unul de la un producator consacrat. Evident, daca facem o comparatie corecta vom avea un rezultat foarte bun pentru orice telefon chinezesc. Nu putem compara un smartphone de 100 de dolari cu un LG G4, dar putem face asta cu unul de 200 de dolari.

OnePlusRevenind la flash sales-ul de la Everbuying, astazi foarte multe produse sunt la reducere. De asemenea, in anumite zile vor fi o reducere si la cateva smartphone-uri. Astfel, in perioada 20-23 octombrie urmatoarele device-uri sunt la oferte speciale: One Plus 2, Doogee Y100 Pro, Harman Kardon Onyx Studio Bluetooth Speaker, Beelink X2 TB Box.

Din data de 23 octombrie pana in 26 octombire urmatoarele produse sunt la reducere: Meizu M2 Note si Dooge Y100X. Aceasta este doar o lista micuta, insa vor fi mult mai multe telefoane cu pret redus.

Mai multe informatii despre acest eveniment, cat si produsele pe care le puteti cumpara le aveti la acest link.

s-ar putea sa-ti placa