Acasa Jocuri Jocuri PC: Robocraft

Jocuri PC: Robocraft

by Dragos Schiopu

Robocraft este un joc destul de fain pentru PC si face parte din categoria jocurilor de strategie ce presupune cucerirea bazei inamicului. Ideea nu este noua, insa jocul este mai complex decat pare. Este un joc de tip lego in care navele se construiesc din piese, dar grafica lui este destul de buna (pentru un astfel de joc).

Robocraft

Fie ca vorbim de pasionati de jocuri de strategie sau pur si simplu de gameri care vor sa incerce orice joc, Robocraft este o alegere foarte buna. Mi-a placut foarte mult la acest joc ideea de a-ti creea tu singur tancurile, avioanele, etc. Jocul nu are limite cand vine vorba de a construi o nava.

De acest joc am aflat de la un prieten si am zis sa il incerc avand in vedere ca mie imi plac jocurile de strategie. Nu m-a atras din start, dar am vrut sa imi construiesc si eu o masinuta destul de faina. Jucand acest joc, mi-am dat seama ca el este mult mai captivant decat pare. Si asta pentru ca exista foarte multe posibilitati de a realiza diferite masinute, avioane, etc.

Modul de joc este extrem de simplu. Exista doua baze, una a echipei tale si cea inamica. Evident ca jocul se termina cand una dintre baze este cucerita, desi exista si un timp limita.

Fiecare nivel aduce diferite imbunatatiri sau deblocheaza noi iteme pentru robotul pe care trebuie sa il construiti. In momentul in care va faceti un robotel nou, trebuie sa tineti cont ca trebuie sa protejati pilotul. Cand un inamic trage in nava voastra, o sa inceapa sa cada piese din ea si este important sa inconjurati rotile sau pilotul cu mai multe cubulete. La nivelele mici nu sunt atat de multe optiuni, iar cubuletele sunt cele mai bune pentru a proteja robotelul.

Exista mai multe tipuri de arme, cam trei la numar. Eu momentan am reusit sa deblochez doar doua tipuri pentru ca am un nivel destul de mic si nu m-am jucat prea mult, dar este destul de interesant atunci cand te plictisesti.

Jocul poate fi descarcat accesand acest link.

https://www.youtube.com/watch?v=MsCD9htjqWs

s-ar putea sa-ti placa