Acasa Tehnologie Firefox 5 Beta poate fi downloadat

Firefox 5 Beta poate fi downloadat

by Dragos Schiopu

Anul 2011 este anul lansarilor accelerate, multe companii au scos produse dupa produse intr-un interval foarte scurt. Mozilla este o companie care se afla in aceasta situatie. De curand a lansat primul browser Beta din aceasta serie. Pe masura ce dezvolta acest program, cei de la Mozilla asigura noi feature-uri ce vor veni prin update-uri mai frecvente.

Compania asteapta feedback-uri de la utilizatori, deoarece este disponibil pentru download, trecand din stadiul de dezvoltare Aurora in Beta.

Desi noua versiune aduce un browser updatat, nu este nimic spectaculos. Inafara de setul standard de imbunatatiri ale performantei si de un suport adecvat pentru aceste standarde, Firefox 5 nu are decat doua noi feature-uri majore.

Prima caracteristica majora adusa in plus de aceasta versiune este suportul pentru animatia CSS. Astfel le este oferita dezvoltatorilor de site-uri web posibilitatea de a insera slide-uri de text in browser sau diferite elemente de text care intra in cadrul unor animatii.

Al doilea feature important este legat de ciclul de lansari agresive anuntat. Firefox 5 creeaza o noua optiune prin care utilizatorii acestui browser pot trece mai usor de la un grad de dezvoltare la altul:

–          Aurora:  o versiune ce etaleaza majoritatea feature-urilor

–          Beta: o versiune pentru teste mult mai stabila si disponibila publicului

–          Release: versiunea finala

Daca vreti sa va convingeti singuri de ce ofera Firefox 5, aveti un link de unde puteti descarca varianta Beta al browser-ului. De asemenea fiecare isi poate alege limba pentru acest program.

 

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Alex B 30-05-2011 - 19:10

„aveti un link de unde puteti descarca varianta Beta al browser-ului” unde anume ca nu il vad ..

Alex B 30-05-2011 - 21:45

Asta stiam si eu. Eu spuneam ca nu ati pus link-ul in articol, asa reiese din propozitia asta „Daca vreti sa va convingeti singuri de ce ofera Firefox 5, aveti un link de unde puteti descarca varianta Beta al browser-ului” 😉

Petre Danutz 31-05-2011 - 09:32

mda… nu prea multe optiuni la acest nou browser…..dar e inca beta…..poate mai includ si ei noi optiuni…….

Comentariile sunt inchise.