Acasa Portabile ASUS Padfone

ASUS Padfone

by Dragos Schiopu

Daca cererea pentru tablete si telefoane este intr-o continua expansiune, combo-ul tableta-telefon o sa fie ceva exceptional.

La asta sa gandit si Asus care a proiectat un telefon cu android, care vine cu o tableta in care se introduce.Trecerea se face automat, totul trecand in tableta cand este conectat. De asemenea si bateria este marita, deoarece si telefonul si tableta au baterie incorporata.

Telefonul are un display de 4.3 inchi si tableta are un display de 10.1. Dar acestea nu sunt dimensiunile finale deoarece Asus a prezentat doar un prototip , dimensiunile finale putand sa schimbe. De asemenea Asus nici nu a declarat ca sistemul de operare va fi noul Ice Cream Sandwich, dar a precizat ca nu va fi Honeycomb, deci mai mult ca sigur va fi aceasta noua versiune de Android. Telefonul va avea o camera de 5 MP si un port microHDMI si microUSB.

Perioada in care va fi lansat este in ultimul trimestru al acestui an, in perioada Craciunului.


 

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Petre Danutz 31-05-2011 - 09:38

daca va fi lansat in ultimul trimestru al anului la fel ca si android 4 …..atunci sigur asta va fi sistemul lui de operare…..desi nu stiu ce sa zic……e o idee si asta……dar nu ai loc sa ti un telefon in buzunar? …..

Cristian Neagu 31-05-2011 - 17:22

sigur va avea Ice Cream Sandwich doar ca nu au vrut sa declare oficial, dar pentru asta e facut sandwichu , sa mearga si pe telefoane si pe tablete.
nu am inteles ce vrei sa spui cu telefonul in buzunar

Petre Danutz 01-06-2011 - 10:36

am vrut sa spun ca e ciudat sa pui telefonul in tableta……adica vreau sa spun ca daca te suna cineva scoti tableta din rucsac apoi scoti telu din tableta? e mai usor sa ti telefonul in buzunar…..putea sa puna altceva in loc de telefon…..o baterie mai mare…….

Cristian Neagu 01-06-2011 - 12:44

il ti in tableta doar cand ai nevoie de tableta. in rest ti telefonul. si daca te suna cineva cand e in tableta, ai casca bluetooth pe care o folosesti. e ceva nou care nu prea a fost folosit, dar eu zic ca e un lucru ingenios, sa ai aceleasi date pe 2 terminale.

Comentariile sunt inchise.