Acasa Telefoane Primul telefon Android de la Vodafone

Primul telefon Android de la Vodafone

by Dragos Schiopu

Pe la jumatatea lunii mai, Vodafone isi anunta intentiile de a crea un telefon propriu care sa ruleze pe Android. Nu au trecut nici 2 saptamani saptamani de la anunt, ca deja au fost facute disponibile informatii,imagini si specificatii tehnice despre acest nou smartphone.

Vodafone Smart este noul plan al companiei de telefonie mobila. Astfel s-a dovedit ca ascest smartphone este o versiune a handset-ului Huawer U8160, o versiune ce a fosr rebranduita pentru acest operator.

Acest device nu va fi o amenintare pentru buzunarele noastre. In schimb beneficiaza de un sistem de operare Android 2.2 Froyo, este echipat cu un display QVGA de 2.8 inch, A-GPS, accelerometru, WiFi, 3G, Vodafone Music ce este completat de un headset jack de 3.5 mm, camera de 2 MP (ce-I drept, mica) si card de memorie de pana la 32 GB.

Vodafone Smart va  fi disponibil in doua variante de culori (alb si negru), insa compania le permite cumparatorilor sa isi poata personaliza telefonul prin carcase cu diferite modele ce se gasesc pe internet.

Pretul acestui smartphone pleaca de la 90 de euro, dupa cum spuneam nu va afecta prea mult bugetul.

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 31-05-2011 - 09:34

la ce pret are…nu ma astept la multe din partea lui…..dar e bn pt ca ai un telefon cu android la un pret foarte accesibil….

Comentariile sunt inchise.