Acasa Computere Filmul Transformers devine realitate cu ajutorul viitorului computer a celor de la ASUS

Filmul Transformers devine realitate cu ajutorul viitorului computer a celor de la ASUS

by Dragos Schiopu

oooo

Cu siguranta daca ati vazut macar un film din seria Transformers veti intelege usor la ce ne referim atunci cand vorbim despre un calculator al viitorului, un calculator capabil sa se transforme. Cei de la ASUS sunt intiatorii unui astfel de proiect, imbinand utilul cu placutul, oferind astfel un computer complex, inspirat din filmele Transformers. In cadrul ultimului eveniment de la Computex din Taiwan, dezvoltatorii de la ASUS au venit cu o inovatie din punct de vedere a modului in care interactioneaza componentele hardware ale calculatorului cu utilizatorul. Acestia au adaugat mai multe elemente de design non-conformiste, facand astfel un dispozitiv unic, capabil sa atraga in principal atentia gamerilor.

Computerul a fost realizat in colaborare cu dezvoltatorii In Win, un mare producator de carcase pentru unitatile de calculator. Acestia au reusit sa integreze un sistem prin care calculatorul sa isi poata schimba forma, folosindu-se de ideile modulelor robotizate din filmele regizate de Michael Bay.

gggg

Carcasa, beneficiaza de un buton, care o data apasat actioneaza sistemul si face astfel ca PC-ul sa se deschida si sa isi expuna toate componentele la exterior. In sfarsit carcasa calculatorului prinde o alta forma, devina folositoare din mai multe puncte de vedere, printre care design-ul si modul usor de a interactiona cu obiectele din unitate. De cele mai multe ori calculatoarele de acest gen nu ajung pe rafturile magazinelor, insa de data aceasta cei de la Gizmodo au confirmat ca ASUS se pregateste deja de lansare unor astfel de carcase, poate chiar si sisteme complexe.

Din pacate, la momentul de fata nu avem nici-o informatie cu privire la pretul si data de lansare, insa ne putem astepta sa aflam mai multe informatii pana la sfarsitul acestui an, tinand cont de rapiditatea celor de la ASUS atunci cand vine vorba de lansarea unui nou produs revolutionar, un produs capabil sa lase in urma orice competitor.

s-ar putea sa-ti placa