Acasa Diverse Cele mai interesante prezentari din prima zi la Computex 2015

Cele mai interesante prezentari din prima zi la Computex 2015

by Dragos Schiopu

In fiecare an, in Taiwan se organizeaza un eveniment numit Computex. Acest eveniment se desfasoara pe o perioada de 7 zile, 1-7 iunie 2015. In cadrul evenimentului se prezinta cele mai noi tehnologii si cele mai noi dispozitive creeate, care urmeaza sa fie lansate. Programul evenimentului il puteti gasi aici.

Momentan evenimentul este in curs de desfasurare dar din tehnologiile si dispozitivele prezentate in prima zi, am ales sa va prezint cele care mi-au atras atentia si pe care le consider interesante.

1. Dell XPS 13 este cel mai mic laptop din lume cu un ecran de 13 inch, iar acest laptop este considerat ca va avea cea mai buna performanta pentru aceasta dimensiune. Mai degraba, la acest laptop dimensiunea de 13 inch se poate compara cu dimensiunea de 11 inch. Rama ecranului este de doar 5.2 mm iar laptop-ul este imbracat in aluminiu prelucrat cu rest din fibra de carbon, care ii confera rezistenta si rigiditate.

Dell-XPS-13

2. AOC LX este un televizor curbat. Acest televizor este unul elegant si fara accesorii care v-ar putea atrage atentia de la programul favorit. Bara de sunet este integrata in picioarele de sustinere a televizorului.

aoc lx

3. Digital Signage X este un ecran de 27 inch, creeat special pentru magazine si supermaket-urile care au nevoie sa afiseze diferite reclamele pentru clientii lor. Acest ecran dispune de un brat de sustinere care poate fi sprijinit in mai multe moduri. Toate cablurile acestui ecran sunt ascunse in bratul de sustinere central.

digital signage

4. Smanos K1 Smartphone DIY Kit este un mic dispozitiv care permite conectarea a pana 50 de accesorii fara fir, de exemplu incuietori si chei inteligente, camere de supraveghere etc. Toate dispozitivele conectate vor putea fi urmarite prin atingere, vizual sau ascultand, interactionand cu un dispozitiv mic din aluminiu si robust. Cu acest dispozitiv vom putea verifica starea de functionare si conectare a dispozitivelor conectate.

Smanos K1 Smartphone DIY Kit

5. Dell UltraSharp 34 este un monitor de 34 de inch care ofera o claritate panoramica. Acest monitor ofera o imagine HD cu 3440 x 2440 pixeli pe 21:9. Acest monitor este special dezvoltat pentru gameri sau aplicatii profesionale, cu scopul de a oferi o buna experienta in vizionare.

dell ultrasharp 34

6. Asus Zenfone Selfie este un smartphone dedicat pasionatilor de selfie. Acesta vine cu o camera frontala de 13 MP. Mai multe informatii despre acest telefon puteti citi in acest articol scris de colega mea.

asus zenfone selfie

7. Asus Gaming Notebook G751 este un laptop gaming pentru pasionatii de jocuri online. Acest laptop pastreaza elementele de design din notebook-ul gaming Asus F-22. Acest laptop este finisat cu aluminiu si vine cu un logo ROG iluminat. In spate, orificiile de aerisire sunt dublate care pastreaza dispozitivul rece chiar si in cele mai lungi sesiuni de gaming.

Asus Gaming Notebook G751

8. TB120 este o tableta de 7 inch care dispune si de o tastatura fizica. Din cauza tastaturii fizice, aceasta tableta este putin cam mare. Este echipata cu un ecran protejat de Corning Gorilla Glass, care o protejeaza impotriva prafului si a jeturilor de apa din orice directie. Aceasta tableta promite sa reziste la o cadere de la 1.2 metri, ceea ce o face o tableta durabila pentru orice situatie.

tb120

9. HTC Re este un dispozitiv de fotografiat periscop, care se conecteaza la un dispozitiv Android sau iOS cu ajutorul unei aplicatii. Acest dispozitiv este foarte usor de utilizat, doar apasand un buton de pe partea din spate, veti putea realiza o fotografie iar cu ajutorul smartphone-ului vom putea verifica fotografia si, ulterior, sa o salvam.

htc re

 

s-ar putea sa-ti placa