Acasa Diverse Service IT profesionist

Service IT profesionist

by Dragos Schiopu

Cum ar fi daca intr-o zi ai avea ghinionul de a avea probleme cu reteaua ta de internet, iar clientii tai de la mii de kilometri departare au nevoie de tine? Cum ar fi sa treci prin asemenea momente dificile? Unele companii au departamente de It, dar nu toata lumea prefere sa angajeze un om care zilnic sa repare calculatoarele angajatilor tai. Ei bine pentru asemenea probleme sunt fiirme ce ofera servicii de service IT profesionist la care poti apela doar atunci cand ai nevoie.

Unele probleme pot fi rezolvate usor dar altele pot deveni un chin si cum timpul costa bani, atunci cnhiar ca e nevoie sa se apeleze la profesionisti care sa depisteze problema si sa o repare in termen cat mai scurt pentru ca uneori o astfel de actiune iti poate pune in pericol credibilitatea in fata clientilor.

it office

O astfel de firma ce ofera servicii IT profesionale este Krom care ofera servicii de externalizare IT, servicii de audit si servicii de administrare continua pentru persoane juridice dar si tot felul de beneficii precum: mentenanta IT & C – administrare si optimizare continua a infrastructurii IT, consultanta IT & C – proiectare infrastructura IT personalizata, audit informatic – evaluare si documentare a infrastructurii IT existente, retelistica si cablare – executie infrastructura de retea pentru spatii de birouri, hosting – internet pentru gazduiri online de domenii dar si depanari hardware cu diagnosticari si reparatii de echipamente hardware.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Gheorghe Adrian 05-05-2017 - 18:11

Aveti vre-o sucursala prin cartierul militari? Ma intereseaza daca specialisti pot identifica dupa un memoristic adresa proprietarului ca sa-i restitui sticul care l-am gasit pe scara blocului. Apoi ma intereseaza o data, daca un specialist poate sa instaleze aplicatia dropbox, pentru gazduire de documente si apoi daca poate sa-mi instaleze un convertizor din word in latex, ca sa fac.conversia unor formule matematice din word in latex. Fiindca altfel nu se pot scrie formule in pagina de forum

Comentariile sunt inchise.