Acasa Jocuri Fillr – un joc facut de o echipa de la Ploiesti

Fillr – un joc facut de o echipa de la Ploiesti

by Dragos Schiopu
fillr

Fillr este un joc captivant al carui obiectiv este de a umple suprafata de joc cu aceeasi culoare. Umplerea suprafeţei de joc se realizează prin selectarea unei culori învecinate zonei deja colorate.

fillr

Jocul se poate juca in varianta single player (unde exista un numar limitat de mutari pentru a termina un nivel), multiplayer cu computerul (unde trebuie cucerit mai mult de 50% din suprafata de joc pentru a termina un nivel) sau online(unde poti provoca un player sau poti astepta sa fii provocat de altcineva). Jocul are 3 teme, o harta cu 12 nivele bazate pe povestea Fillr si un numar nelimitat de nivele particularizate create de alti jucatori.
Fillr este disponibil atât în română, cât și în engleză. La prima pornire a jocului, veți avea de ales între cele 2 limbi. Dacă ați selectat engleză din greșeală, puteți oricând reveni la română din Setări.

fillr_lang

Aceasta aplicatie a fost creata pentru concursul Nokia Qt Developers, ajungand pana in finala acestui concurs. Daca doriti sa sustineti aceasta aplicatie, o puteti vota accesand acest link.

Jocul este disponibil gratuit in Ovi Store.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dan 27-06-2011 - 20:10

SUPER! BAFTA!

Comentariile sunt inchise.