Acasa Telefoane Exista cel mai subtire incarcator?

Exista cel mai subtire incarcator?

by Dragos Schiopu
incarcator subtire

Oare exista cel mai subtire incarcator? Intreb asta pentru ca de fiecare data cand mi se termina bateria telefonului meu ma gandesc ca poate ar fi fost mult mai bine sa am cu mine si o baterie externa. Si cu toate astea nu pot ascunde si nevoia unui incarcator pentru al meu telefon, care sa fie usor transportabil si sa ma simt comoda sa il folosesc.

De foarte multe ori m-am gandit ca poate ar fi mult mai potrivit sa ma indrept si catre un incarcator wireless, care sa nu mai imi dea atatea batai de cap cu diferite cabluri, dar si mufele de la cablu ce uneori nu par a fi pe placul telefonului meu. Au fost perioade cand am avut posibilitatea de a testa si un incarcator wireless si totusi nu pot spune ca am avut acea satisfactie enorma pe care eu ma asteptam sa o am.

Ba mai mult decat atat am avut senzatia ca nu-i pe placul meu. Si totusi ramane intrebarea daca exista cel mai subtire incarcator? Ei bine, da exista, iar acest incarcator este incarcatorul Kado. Kado este un incarcator special doar pentru iPhone, dar si pentru tabletele iPad.

In plus de asta incarcatorul nu depaseste de o grosime de 5 milimetri. Pe cat este de subtire, pe atat performantele lui depasesc asteptarile. Practic puterea unui incarcator cu dimensiuni obisnuite se regaseste in acest incarcator slim.

Si asta nu este tot, incarcatorul Kado poate transmite curent de 5V la 2,1A, pentru un total de 10,5W. Iar pentru ca aceste lucruri par incredibile, dar totusi atat de reale va invit sa urmariti un material in care veti gasi cateva caracteristici importante al acestui incarcator Kado dedicat telefoanelor iPhone.

https://www.youtube.com/watch?v=I08gGIttmHU

s-ar putea sa-ti placa