Acasa Diverse Bucura-te de distractie cu scuterul electric FreeWheel Monster S2 SMART

Bucura-te de distractie cu scuterul electric FreeWheel Monster S2 SMART

by Dragos Schiopu
scuter electric FreeWheel Monster S2 SMART

Vrei sa atragi toate privirile ori de cate ori iesi prin parc sau prin oras cu prietenii tai? Nimic mai simplu, de acum poti sa te simti in centrul atentiei datorita noii game de scutere electrice. Ele sunt capabile sa te aduca in atentia tuturor datorita designului modern, unic si conceput pentru ati oferi cea mai placuta  plimbare.

In plus de asta deplasarea ta este mult mai rapida si in acelai timp ecologica. Si pentru ca pe timpul sezonului cald ne face placere sa iesim in evidenta, de aceasta data  am sa las aici cateva argumente pe care sa le luati in seama atunci cand vreti sa va achizitionati ceva unic:

 • iesirile prin parc devin mai distractive, iar distantele par mult mai mici;
 • iti ofera siguranta (ai afisate informatii precum: viteza de deplasare, temperatura motoarelor, distanta totala parcursa);
 • in plus esti in centrul atentiei de fiecare data cand utilizezi scuterul electric FreeWheel Monster S2 SMART;

Si mai mult decat atat designul „mult mai agresiv” in comparatie cu celelalte scutere electrice, cat si caracteristicile rotilor (dimensiune 10 inch, gonflabile), dar si puterea motoarelor de circa 700 W te vor face sa simti cu adevarat adrenalina pe doua roti.

Siguranta oferita de scuterul electric FreeWheel Monster S2 SMART

Avand in vedere ca rotile acestui scuter electric au o dimensiune de 10 inch, acestea se adapteaza mult mai usor si se pozitioneaza mult mai bine pe suprafetele neregulate din carosabil sau pe aleele din parc. Viteza maxima de rulare este de 18 km pe ora.

Un alt lucru important cu privire la acest scuter electric FreeWheel Monster S2 SMART este faptul ca poti avea control asupra lui. Mai exact poti avea control asupra functiilor de setare (setare viteza maxima, setare putere motoare, sensibilitate senzori). In plus de asta ai control asupra parolei de acces a scuterului. Toate acestea direct din smartphone-ul tau prin intermediul aplicatiei FreeWheel.

Bineinteles aceasta se poate adapta in functie de ce isi doreste cel care utilizeaza scuterul. In plus daca va doriti acest scuter pentru ai vostri prichindei este indicat sa luati cateva masuri in plus fata de acele masuri de protectie pentru voi. Si este bine de stiut ca pentru ei este necesar echipamentul de protectie, cat si atenta supraveghere a parintilor, mai ales daca micutii au o varsta mai mica de 8 ani.

 

S-ar putea sa-ti placa sa te deplasezi atat de mult cu acest scuter, incat nu vei mai vrea nimic altceva, mai ales ca timpul de incarcare a acumulatorului de litiu este de 2 ore. Pe de alta parte FreeWheel Monster SMART iti ofera o alta perspectiva in ceea ce  inseamna deplasarea mobila, iar cateva lucruri interesante despre acesta ai sa gasesti in paragraful de mai jos.

Specificatii tehnice ale scuterului electric FreeWheel Monster S2 SMART

 • viteza maxima de rulare – 18 km/h;
 • putere motoare – 2 x 350 W;
 • autonomie – 18 km;
 • dimensiune roti – 10 inch;
 • sarcina nominala – 30 – 150 kg;
 • greutate – 14 kg;
 • alimentare – 36V 2A, 110-220V;
 • capacitate baterie – 4,4 Ah;
 • tipul Bateriei – acumulator litiu;
 • timp de incarcare – 2 ore;

Asa cum am spus acest produs, scuterul electric FreeWheel Monster S2 SMART, este potrivit pentru cei ce vor sa iasa in evidenta, cat si acelor persoane ce isi doresc distractie maxima si sa simta adrenalina la cele mai inalte cote, in timpul plimbarilor si iesirilor prin parc. Oare cati dintre voi o sa va achizitionati un asemenea scuter electric, mai ales ca pare a fi trendul din aceata minunata vara?

s-ar putea sa-ti placa