Acasa Diverse Ce companie a pierdut cei mai multi clienti?

Ce companie a pierdut cei mai multi clienti?

by Dragos Schiopu
iTunes

Se pare ca cel mai mare magazine online de muzica si filme a pierdut un numar foarte mare de clienti, iar daca pana acum nu v-ati prins despre cine este vorba, ei bine va pot spune ca acest magazin online a acaparat cu ceva timp in urma 50% din piata globala cu acest continut.

iTunes Store a pierdut cam aproape jumatate din clientii pe care ii detine in urma cu 5 ani. In acest moment iTunes mai are din cota de piata undeva intre 20 si 35%, ceea ce inseamna o scadere masiva, avand in vedere ca acum 5 ani detine din cota de piata aproximativ 50%. Si desi in prezent Apple a facut nenumarate eforturi pentru a avea cel mai bun continut in ceea ce priveste muzica si filmele, numarul clientilor s-a redus drastic.

Desi Apple nu au negat aceste cifre si cote, in prezent acestia lucreaza intens pentru a oferi serviciile Netflix, HBO, Amazon, prin intermediul App Store-ului sau. Iar in acest context trebuie spus faptul ca performantele iTunes de anul acesta au crescut datorita tipului de continut, dar si datorita posesorilor de iDevice/Mac-uri.

s-ar putea sa-ti placa