Acasa Promotii Elephone au reduceri semnificative pe Everbuying

Elephone au reduceri semnificative pe Everbuying

by Dragos Schiopu

Elephone este o companie care produce unele dintre cele mai bune telefoane in rander-uri, insa produsul final nu se ridica la asteptarile utilizatorilor. Totusi, nu pot spune nimic despre ceea ce ei promit pe partea de performanta, unde aceasta companie produce niste terminale foarte bune. De curand, exista si cateva modele cu design premium in oferta lor, iar Everbuying ofera si niste reduceri pentru majoritatea telefoanelor produse de aceasta companie. O lista cu aceste telefoane o veti gasi mai jos, iar eu va spun ca merita fiecare banut aceste telefoane, doar pentru ca au un pret redus, iar raportul calitate/pret este cam greu de batut.

Elephone Everbuying

Elephone nu au avut cele mai bune terminale la capitolul calitate, dar si-au invatat lectia si au inceput sa produca niste terminale mai bune. Nu se pot compara cu Xiaomi sau Meizu, dar telefoanele produse de ei sunt mult mai ieftine si au o performanta foarte buna. Acest aspect cred ca este cel mai important. Pana la urma, nu puteti sa sperati la aceleasi materiale pentru un telefon de 100 de dolari, fata de unul la 400 de dolari. Si daca acel plastic este mai slab, asta conteaza? Apple a pus cel mai slab aluminiu in iPhone 6 si nimeni nu i-a criticat, deci daca o companie ca Apple utilizeaza materiale atat de slabe si propun un pret de peste 600 de dolari, eu zic ca nu am putea avea pretentii mari la constructie din partea unui producator care incearca sa aduca o performanta cat mai mare la un pret cat mai mic.

Elephone P8000

Elephone P8000 este cea mai buna alegere pentru ca este un phablet de 5.5 inci si ecran FHD care vine cu un procesor octa core MT6753. Performanta este foarte buna la capitolul multitasking, dar este si un terminal eficient energetic. Daca va mai spun ca bateria are si 4160mAh, atunci eu cred ca acest telefon este perfect pentru 150 de dolari.

Elephone Vowney Lite

Elephone Vowney Lite este alta alegere de luat in seama, doar ca pretul este de 240 de dolari. Nu as recomanda Vowney pentru ca are ecranul 2K si nu aduce o imbunatatire vizuala.

Elephone S2 / S2 Plus

O alegere foarte buna pentru un smartphone elegant. Diferenta dintre S2 si S2 Plus este display-ul, primul avand 5 inci, iar cel de al doilea avand 5.5 inci, dar la aspect ele sunt identice.

Pentru mai multe oferte puteti accesa acent link.

s-ar putea sa-ti placa