Acasa Tehnologie Editie limitata PlayStation 4 in Japonia

Editie limitata PlayStation 4 in Japonia

by Dragos Schiopu

feDupa o intarziere de aproximativ 3 luni, s-a anuntat ca lansarea PlayStation 4 va avea loc in Japonia weekend-ul urmator. Chiar daca Japonia este destul de dezvoltata in ceea ce priveste domeniul jocurilor, pentru aceasta tara PlayStation 4 inca reprezinta o consola next-gen, desi in multe case din intreaga lume consola ocupa un loc de cinste, iar cei care au achizitionat-o s-au bucurat de o multime de ore de distractie.

Avand in vedere intarzierea destul de mare, cei de la Sony trebuia sa se gandeasca la ceva care sa repare oarecum acest lucru, astfel ca in colaborare cu cei de la Kojima Productions s-au decis sa lanseze o editie limitata a consolei, numita „Fox Edition”. Aceasta va fi disponibila doar in Japonia si va fi lansata in data de 20 martie, ca un fel de celebrare a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Cei drept la auzul acestei vesti toata lumea se gandeste la ceva grandios, special, care sa ii lase pe toti cu gura cascata. Ei bine nu este nicidecum vorba de asa ceva, tot ceea ce va fi atat de special la consola in editie limitata este reprezentat de un simplu abtibild.

Totusi, daca ne gandim Sony este un colos in domeniul acesta si cu siguranta ar fi putut veni cu ceva mult mai bun, mai ales ca este prima editie limitata a consolei. In Japonia pretul consolei normale este de aproximativ 42.000 yeni, undeva la 410 dolari, iar consola in editie limitata, copie identica a celei normale, doar ca va avea un abtibild pe care este scris numele jocului si numele editiei, va fi disponibila impreuna cu jocul Metal Gear Solid V: Ground Zeroes la pretul de 47.000 yeni (460 dolari).

Dupa aceasta veste cu siguranta fanii din Japonia vor fi putin dezamagiti, insa macar beneficiaza de prima editie limitata a Play Station 4, chiar si asa banala cum este ea si cel mai sigur va avea parte de succesul dorit.

s-ar putea sa-ti placa