Acasa Jocuri Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, 1080p pe PlayStation 4

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, 1080p pe PlayStation 4

by Dragos Schiopu

mtgFanii impatimiti asteapta cu nerabdare lansarea Metal Gear Solid 5, jocul despre care in prezent se discuta enorm si apar o multime de zvonuri dintre care majoritatea sunt doar inventii ale anumitor persoane.

Ceea ce este sigur este faptul ca Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes va fi disponibil pentru PlayStation 4 la 1080p, iar pe Xbox One la 720p. Cei de la Konami au anuntat oficial pentru toate platformele fps-urile si rezolutia la care va rula jocul. Acum multi vor spune ca cei de la Konami au facut acest lucru fiindca favorizeaza Sony si doresc ca in randul Xbox One, Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes sa nu aiba parte de acelasi succes. Ei bine nu este vorba de acest lucru, cei de la Konami dorind doar sa testeze si sa vada cum arata jocul pe doua console diferite la doua rezolutii diferite si sa sesizeze anumite diferente, evolutia jocului avand loc in functie de aceste lucruri, urmand ca pe viitor, daca este cazul jocul sa fie disponibil la aceasi rezolutie si pe Xbox One.

Cei care se ingrijoreaza trebuie sa stea linistiti fiindca Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes va rula la 60 fps atat pe PlayStation 4 cat si pe Xbox One, astfel singura diferenta fiind data de faptul ca pe PlayStation 4 vor putea fi observate mai bine anumite detalii.

Exista si cateva imagini publicate de cei de la Konami, astfel incat cei interesati sa vada mica diferenta. Chiar cei de la Konami au afirmat ca singura diferenta este data de faptul ca Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes arata putin mai bine pe PlayStation 4.

Pentru cunoscutele Xbox 360  si PlayStation 3 jocul va fi disponibil la rezolutia de 720p si fata de PlayStation 4 si Xbox One va rula la 30 fps, astfel cei care au cele mai noi modele ale acestor console se vor bucura de o experienta de gaming mult mai buna. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes v-a fi lansat in data de 18 martie.

s-ar putea sa-ti placa