Acasa Tehnologie Cum sa-ti gasesti telefonul daca este pe silent

Cum sa-ti gasesti telefonul daca este pe silent

by Dragos Schiopu

Ni s-a intamplat tuturor. Exact cand avem cea mai mare nevoie de telefon, nu-l putem gasi nicicum. Ironia sortii face ca de cele mai multe ori sa fim singuri si sa ne putem telefona pentru a gasi mai usor micul dispozitiv. Ca sa fie totul complet, ne amintim ca telefonul este pe silent. Parca tot Universul conspira impotriva noastra si nu putem face nimic decat sa ne gandim la fiecare pas pe care l-am facut de cand am vazut telefonul ultima oara.
lost_cell_phone
Ei bine, se pare ca de acum incolo vom avea parte de un ajutor extrem de util in asemenea situatii. Whistle Phone Finder este o aplicatie(momentan disponibila doar pentru Android) care pur si simplu iti transforma telefonul intr-o alarma care suna ori de cate ori incepi sa fluieri. Cum functioneaza? Foarte simplu, tot ce trebuie sa faci pentru ca telefonul tau sa inceapa cante este sa fluieri.Poti alege melodia care sa te indrume spre telefon din iTunes. Mai mult decat atat, ecranul acestuia va incepe sa lumineze pentru a-l putea identifica mult mai usor.
unnamed
Aplicatia se descarca gratuit din magazinul Google Play. Dupa ce ai instalat aplicatia, singurul lucru pe care mai trebuie sa il faci este sa apesi pe butonul cu bifa, cel care se afla langa Enable Whistle Phone Finder. In caz ca vrei sa dezactivezi aplicatia pentru cateva ore pentru a economisi baterie, nu trebuie decat sa apesi pe acea bifa, iar aceasta va disparea, fapt ce inseamna ca aplicatia nu va mai raspunde la fluierat.
bf
Aplicatia a intampinat cateva dificultati atunci cand a fost testata intr-o multime de oameni, receptand cu greu fluieratul utilizatorului. In schimb, daca ti-ai ratacit telefonul in propria casa, aceasta aplicatie este pur si simplu perfecta pentru a economisi timp si energie. Este pacat ca doar cei ce folosesc Android se pot bucura de avantajele acestei aplicatii.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

lvui 24-06-2014 - 19:27

Eu vazusem varianta cu marco polo si mi se paruse simpatica, am testat aplicatia asta pe telefonul meu, functioneaza dar cred ca e telefonul meu de vina cam greu imi aude fluieratul, era fain daca raspundea la un nume sau ceva in genu, un cuvant:).

Roxana Stăneiu 24-06-2014 - 23:23

Marco Polo este destinata, in special, celor care au iPhone. Diferenta dintre cele doua aplicatii este ca Marco Polo costa 0,89$. 😀

Comentariile sunt inchise.