Acasa Telefoane Cum putem scapa de aplicatia Google Plus

Cum putem scapa de aplicatia Google Plus

by Dragos Schiopu

Foarte multe telefoane vin cu aplicatii deja preinstalate care nu pot fi sterse din telefon atat de usor. Multi dintre noi ne dorim sa scapam de ele prin simplul motiv ca ele ruleaza in background si consuma memoria RAM si bateria. Daca pentru telefoanele cu 2GB de RAM nu ar fi o problema, bateria sigur reprezinta una.

google-plus-for-android

Google Plus este o aplicatie utila pentru multi si enervanta pentru cei care nu folosesc acest serviciu. Pentru mine aceasta aplicatie ocupa memoria degeaba si consuma bateria pe timpul noptii cand pornea si rula in background (despre monitorizarea aplicatiilor voi face alt articol).

Google Play vine pe majoritatea telefoanelor fiind preinstalata alaturi de Carti Google, Harti, etc. In momentul in care folosim un program preinstalat de control al aplicatiilor nu vom avea posibilitatea de a sterge aceasta aplicatie. In primul rand trebuie sa descarcam din Google Play un uninstaller. Eu folosesc App Master care este o aplicatie cu o interfata destul de buna. In momentul in care vom dori sa dezinstalam Google Plus ne va spune ca este o aplicatie de sistem si nu avem acces. Problema poate fi rezolvata cu SuperSU.

Daca va intrebati cum puteti obtine SuperSU pe telefon aveti un articol detaliat aici. Dupa ce avem si root pe telefon, adica drepturi depline vom putea sterge orice aplicatie dorim fara sa fim nevoiti sa schimbam ROM-ul telefonului. Pur si simplu facem root la telefon prin medota prezentata in articolul trecut si vom avea acces deplin la sistemul nostru Android.

s-ar putea sa-ti placa