Acasa Portabile Cu Treasure Tag nu vei mai pierde nimic

Cu Treasure Tag nu vei mai pierde nimic

by Dragos Schiopu

nttttaCei de la Nokia s-au gandit la toti cei care obisnuiesc sa isi lase cheile sau alte lucruri in diverse locuri si sa uite de ele, iar cand le cauta sa nu le mai gaseasca. Astfel ei aduc pe piata Treasure Tag, un dispozitiv care are forma unei cutii de chibrituri care va putea fi atasat de orice obiect pe care doriti sa il stiti mereu la indemana, precum poseta, portofelul, geanta, cheile sau alte lucruri.

Dispozitivul va fi conectat cu telefonul inteligent Nokia prin Bluetooth sau prin intermediul conectivitatii NFC, iar atunci cand de exemplu cheile vor fi in afara ariei de acoperire de 40 de metri, atat dispozitivul Treasure Tag cat si telefonul vor incepe sa emita sunete puternice, astfel incat acum oricine va avea siguranta ca nu va mai uita de un anumit obiect. Daca nu auziti alarma, puteti sa folositi aplicatia speciala pentru a gasi obiectul pe harta acesteia. Atunci cand nu mai doriti sa utilizati Treasure Tag, il puteti opri printr-o simpla apasare de buton.

Acest dispozitiv nu este unic, sunt unele aparate de acest gen care au mici plusuri in fata Treasure Tag, insa ceea ce are Treasure Tag in fata concurentei, il reprezinta faptul ca acele dispozitive nu au baterii de schimb, astfel dupa un an de utilizare cei care doresc trebuie sa cumpere un aparat nou, pe cand dispozitivul Nokia este folosit impreuna cu smartphone-ul si dispune de o componenta care poate fi inlocuita cu usurinta.

Treasure Tag, pentru cei care sunt interesati sa il cumpere este disponibil in patru culori diferite, azuriu, galben, alb si negru astfel incat sa se potriveasca cu orice telefon din seria Lumia. Momentan nu este disponibil decat pentru telefoanele Nokia, insa in viitor vor fi disponibile si pentru terminalele care utilizeaza Android sau iOS. Pretul Treasure Tag este de 30 de dolari, un pret accesibil tuturor, insa indiferent de cat de accesibil ar fi pretul, ramane de vazut daca vor exista sau nu cumparatori pentru acesta.

s-ar putea sa-ti placa