Acasa Tehnologie Si Facebook inchide serviciile neprofitabile

Si Facebook inchide serviciile neprofitabile

by Dragos Schiopu

o.184684Facebook a anuntat luni ca va inchide un serviciu care pentru foarte multe persoane nu a insemnat nimic. Este vorba de adresele lor de email, mai exact cele care se termina cu @facebook.com

Dupa declaratia oficiala a celor de la Facebook tot mai multe persoane au relatat ca nu au auzit niciodata despre acest serviciu, dar totodata nici macar nu stiu cum functioneaza mai exact. Facand o mica gluma, si acest mod poate sa faca o oarecare publicitate cu privire la un anumit produs sau serviciu.

Reteaua sociala a avut un serviciu de adrese de email pe care toti utilizatorii il primeau atunci cand semnau acordul cu Facebook. Totusi, este de remarcat faptul ca nu trebuie sa confundam cu mesajele normale de pe Facebook, chat sau Messenger. Foarte putini au utilizat efectiv acest lucru, prin urmare ducand inevitabil la aceasta solutie.

Un purtator de cuvant al Facebook a mai declarat ca reteaua sociala a inceput deja notificarea persoanelor care folosesc deja conturi cu @facebook.com, in mail primind mai multe detalii cu privire la ceea ce se va intampla cat de curand.

Acum, daca cineva va mai trimite un email la o adresa care are terminatia @facebook.com, mesjul nu va mai aparea in casuta de mesaje de pe Facebook, ci mai degraba la adresa de email principala cu care este asociat respectivul cont.

Totusi, mai multi specialisti au afirmat ca aceasta decizie a celor de la Facebook nu ar fi venit daca nu cumparau zilele trecute deja celebra aplicatie de mesagerie WhatsUp. Acum se stie foarte bine ca marea retea de socializare doreste sa se indrepte catre o alta parte, ramane de vazut daca va si reusi niste lucruri marete, dar totodata, nu trebuie sa uitam ca si Facebook este acum o putere din punct de vedere al mesajelor trimise in mediul online.

Facebook, prin acest lucru procedeaza aproximatv la fel ca atunci cand cei de la Google au decis ca este timpul sa spuna la revedere batranului nostru Google Reader.

s-ar putea sa-ti placa