Acasa Tehnologie Se apropie hackathonul Innovation Labs 2.0

Se apropie hackathonul Innovation Labs 2.0

by Dragos Schiopu

Innovation Labs este program dedicat studentilor si tinerilor care incearca sa aiba un start cat mai promitator in domeniul tehnologiei. Inscrierile vor avea loc pana pe 27 februarie, iar tinerii vor participa la hackathonul care va da startul Innovation Labs 2.0, program organizat de TechLouge cu sprijinul Orange si Microsoft.

Innovation Labs 2.0

Inscrierile se pot face accesand acest link: http://2014.innovationlabs.register sau dand click aici. Dupa inscrieri, pe 1 si pe 2 martie participantii vor avea ocazia sa lucreze alaturi de mentori si invitati speciali pentru a-si dezvolta propriile produse. Evenimentul se va desfasura in Biblioteca Centrala din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti si va debuta cu prezentarea ideilor de afaceri ale participantilor. In urmatoarele 24 de ore, tinerii isi vor dezvolta propriile concepte de business fiind indrumati de mentori. Printre acestia se numara Dragos Pislaru (Fondator GEA Consulting Group), Cristian Patachia (Development & Innovation Manager Orange), Tudor Juravlea (UX Product Manager Orange), Mihnea Dumitru (Convergent Marketing Manager Orange), Irina Alexandru (Managing Partner AIRA Design Studio), Alex Talmaciu (Software Engineer Mysis) sau Irina Nicoleta Scarlat (Managing Partner Prove PR).

Nu numai mentorii ii vor ghida pe tineri, dar si fostii castigatori ai editiei Innovation Labs 1.0 printre care Alex Eftimie si Veronica Badea (Retake), Daniel Rizea (Freemble), Dragos Iordache (Colosseo) si Alex Radovici (Wyliodrin).

In ziua urmatoare (2 martie) se vor prezenta aplicatiile create in cele 24 de ore, unde juriul va decide cine va castiga. Astfel, vor fi alese 16 proiecte, iar pe parcursul a trei luni tinerii vor primi consultanta si discutii cu experti pentru a-si dezvolta propriile startup-uri.

Programul se adreseaza atat echipelor deja formate cat si studentilor/tinerilor profesionisti care au o idee sau se gandesc sa porneasca la drum pe cont propriu.

s-ar putea sa-ti placa