Acasa Tehnologie Controller pentru Galaxy S IV

Controller pentru Galaxy S IV

by Dragos Schiopu

In cadrul celui mai asteptat eveniment din aceasta perioada a anului, pe langa lansarea smartphone-ului Galaxy S IV Samsung a prezentat si o serie de accesorii pentru acesta. Printele ele se afla si un controller pentru gaming care ofera o experienta noua celor care detin acest dispozitiv de top.

La ce ajuta acest accesoriu? Ei bine are acceasi functionalitate precum cele ale consolelor de gaming dedicate si ofera posesorilor acestui smartphone posibilitatea de a controla jocurile rulate pe Android in acelasi mod si cu acceasi lejeritate precum jocurile pe consolele de gaming dedicate.

samsung_Game_Pad_Galaxy_S4_16702_640screenFunctionalitatea este aceeasi ca si ale manetelor de la Xbox sau Playstation, diferenta fiind facuta de design. Controller-ul pentru Galaxy S IV este oval, mai mic si mai usor si este confectionat din plastic.Unii didntre norocosii care au avut ocazia sa pune mana pe acest accesoriu au declarat ca pare ieftin la atingere.

Conectivitatea acestui nou accesoriu se realizeaza prin Bluetooth si este compatibil doar cu smatphone-ul recent scos pe piata de Samsung. Un alt inconvenient ar putea fi constituit de faptul ca maneta nu functioneaza decat pe jocurile achizionate de pe Samsung App.

Daca ne aducem aminte de lansarea Samsung Galaxy S III cand compania a anuntat ca vor scoate o multime de accesorii pentru smartphone si nu au facut intocmai cum au afirmat, tot ce putem sa facem este sa speram ca de aceasta data toate accesoriile promise isi vor gasi locul in magazinele de profil, dar nu la fel cum a fost cu incarcatorului wireless de exemplu.

s-ar putea sa-ti placa