Acasa Tehnologie MacBook este Pro, Retina Display nu prea…

MacBook este Pro, Retina Display nu prea…

by Dragos Schiopu

Foarte multi posesori cu MacBook Pro ce dispun de Retina Display au dat in judecata Apple. Si au facut foarte bine, deoarece MacBook-urile cu Retina Display produse de LG au mari probleme.

Se pare ca display-urile fabricate de LG pentru Apple au o problema foarte enervanta si grava in acelasi timp, mai exact din cauza unui fenomen de tip ghosting ( sau burn-in screen).

Problema este cu atat mai grava daca ne gandim ca este vorba de LG, o companie sud coreana care produce anual milioane de display-uri.

Despre ce este vorba mai exact? Aici aveti un videoclip intre doua MacBook-uri, unul care are display-ul produs de LG si unul care are display-ul produs de Samsung:

Dupa cum se observa, ”eroarea” este destul de enervanta.

Dar a cui este vina in toata aceasta poveste? In primul rand Apple este vinovat pentru ca da dovada ca nu este o firma atat de serioasa pe cat vrea sa se creada. De altfel, sa ne aducem aminte de Apple si Iphone 5 si problemele pe care acesta le-a avut. Dar si LG are o parte din vina, pentru ca a produs niste display-uri defecte. Si totusi, Apple nu a auzit de controlul calitatii?

s-ar putea sa-ti placa