Acasa Tehnologie Facebook face din nou schimbari

Facebook face din nou schimbari

by Dragos Schiopu

te-enerveaza-noul-timeline-de-la-facebook-cum-poti-scapa-de-el_size1La putin timp dupa ce a adus schimbat News Feed-ul, Facebook decide sa aduca modificari si asupra Timeline-ului.

Compania a luat decizia de a aduce inca o schimbare rapida a paginii utilizatorilor sai. De la CNET aflam ca de aceasta data schimbarea consta in alinierea Cronologiei in partea dreapta a paginii de profil, insa principala modificare adusa este designul noului Timeline si nu pozitia sa.

Decizia finala a companiei este aceea de a renunta la vechea Cronologie pe doua coloane in detrimentul unui nou layout ce afiseaza actualizatirle utilizatorilor pe o singura coloana. Care va fi impactul asupra celor care folosesc reteua de socializare nu putem stii inca. Ce stim sigur este faptul ca designul va fi unul simplificat, dar asta ar putea insemna o evolutie a paginii de profil.

Facebook sustine ca a luat aceasta decizie ca raspuns la dorintele utilizatorilor care pretind ca actualul Timeline este un pic cam greu de urmarit. Rose Yao, coordonatorul de produs pentru Facebook Open Graph, a afirmat intr-un post pe blogul reletei ca incepand cu acest nou Timeline postarile vor fi afisate in dreapta, in timp ce muzica, fotografiile si activitatile recente se vor gasi in partea stanga  paginii.

Se pare ca noua Cronologie va fi disponibila mai intai pentru Noua Zeelanda, insa reprezentantii Facebook nu au facut publica data in care toata lumea se va putea bucura de noua infatisare a site-ului. In mod cert schimbarea se va face treptat, specific companiei.

Mai mult decat atat unii numesc aceste modificari recente ale Facebook ca fiind abuzive care vor indispune utilizatorii acestuie. Acum ramane de vazut care vor fi reactiile oamenilor si cati vor fi pro sau contra.

s-ar putea sa-ti placa