Acasa Tehnologie CES 2015: Ce surprize ne pregatesc cei de la Samsung

CES 2015: Ce surprize ne pregatesc cei de la Samsung

by Dragos Schiopu

Samsung pregateste cateva surprize pentru CES 2015. Printre acestea, se numara noua gama de Smart TV-uri, la care se mizeaza pe sistemul de operare Tizen OS. Desi nu au obtinut un randament foarte bun de la lansarea acestui sistem de operare, se pare ca sud-coreenii de la Samsung nu renunta la Tizen si vor folosi acest sistem de operare la noua gama de televizoare inteligente. Tizen va fi folosit pe noile televizoare, deoarece se poate conecta foarte usor cu alte gadgeturi prin intermediul Wi-Fi Direct.samsung-tizen-smart-tv-600x450

Un alt aspect interesant, legat de noile televizoare Smart, cu care Samsung vor sa impresioneze, il reprezinta modulul Bluetooth incorporat, astfel ca cei care utilizeaza si alte dispozitive Samsung, isi vor putea urmari canalele preferate direct de pe telefon sau tableta, fara sa mai deschida televizorul. Noile televizoare de la Samsung vor avea si acces la Playstation Now, Samsung Sports Live, dar si la platforma video MILK.

La CES 2015, Samsung va prezenta si un nou model de ultrabook, care va avea o autonomie impresionanta de pana la 12 ore. Sigur acest lucru va atrage atentia multor cumparatori, dat fiind faptul ca, in ultima perioada, atentia tuturor s-a indreptat catre smartphone-uri si tablete. Proabil cu acest model Series 9 Edition, Samsung doreste sa atraga atentia din nou si catre gama de ultrabook-uri.

samsung-series-9-2015-edition-ultrabook-laptop

Samsung Series 9 Edition va avea o autonomie de pana la 12 ore, datorita functiei Ultra Power Saving Mode. Asadar, acest model de ultrabook va putea functiona aproape jumatate de zi fara sa fie conectat la o priza. Functia Ultra Power Saving Mode se gaseste si in ultimele modele de telefoane de la Samsung, Galaxy S5 si Note 4. Series 9 Edition are diagonala de 12,2 inch, rezolutie 2560×1600, spatiu de stocare (SSD) de 256 GB, 2 GB RAM si procesor Intel Core M. Greutatea ultrabook-ului Series 9 Edition este de doar 950 grame.

Se pare ca viitorul suna bine si arata bine si in ceea ce priveste sistemele audio. Samsung va prezenta in cadrul CES 2015 si o serie de sisteme audio curbate, printre care si un model futurist numit WAM7500/600. Cu ce vine nou Samsung odata cu lansarea acestor modele de sisteme audio? WAM7500/600 va oferi un sunet de cea mai buna calitate, iar fata de sistemele obisnuite, sunetul nu se canalizeaza doar intr-o anumita directie, ci in toata camera. Noile soundbar-uri vor folosi tehnologia Ring Radior, cu ajutorul careia sunetul va putea fi difuzat la 360 de grade.

collage

s-ar putea sa-ti placa