Acasa Electrocasnice Cel mai bun aragaz de 500 de lei

Cel mai bun aragaz de 500 de lei

by Dragos Schiopu

Recent m-am hotărât să îmi achiziționez un aragaz de pe eMAG. Am căutat un aragaz până în 500 de lei care să le aibă pe toate, să îmi ofere în acești bani atât calitate cât și fiabilitate. Deși nu sunt foarte multe variante pentru această categorie de preț am găsit un aragaz care să îmi satisfacă toate cerințele. Modelul ales este Hausberg HB 555 are corp de oțel și alimentare pe Gaz și vine cu patru arzătoare, suficient pentru nevoia zilnică de a găti și a încălzi mâncarea. Am ales această variantă întrucât mi s-a părut a fi cea mai profitabilă ca preț, fiind redus la 370 de lei.

În comparație cu multe plite încorporabile, acesta reușește să ofere calitatea raportată la preț, ceea ce pe mine mă bucură foarte mult. Aragazul sau plita incorporabilă depinde cum doriți să îi spuneți este ușor de manevrat, plita este confecționată din oțel inoxidabil și are 4 arzătoare cu consum mic. Butoanele sunt foarte accesibile, fiind așezate în partea din dreapta pe lateral astfel încât să ai posibilitatea reglării temperaturi indiferent de poziția în care te afli. În comparație cu multe plite de acest gen, Hausberg HB-555 este foarte practică în bucătărie. Inclusiv cele două grătare sunt realizate din oțel emailat negru ce oferă stabilitate pentru vasele de gătit și mai multă siguranță pentru greutatea lor. Unul dintre arzătoare este ceva mai mare de tip Wok și are un consum de 3.3kW, 2 arzătoare medii de 1.75 kW fiecare și un arzător mic de 1kW, suficient pentru a încălzi mâncarea.

Aragazul nu se poate lăuda cu foarte multe funcții, însă le are pe cele principale, cum ar fi oprirea automată a gazului. Este ideal în orice bucătărie, indiferent de cât de mult gătești îți poate asigura încălzirea zilnică hranei sau gătirea acesteia. Pentru cei care nu doresc să investească foarte mulți bani dar își doresc în același timp ceva modern modelul Hausberg HB-555 este alegerea perfectă.

Aragazul/plita incorporabilă Hausberg HB 555 este redusă de la 555 la 370 de lei și poate fi găsită spre cumpărare la eMAG, click aici.

s-ar putea sa-ti placa