Acasa Diverse Favorite pentru a câștiga Europa League 2018-19

Favorite pentru a câștiga Europa League 2018-19

by Dragos Schiopu

UEFA Europa League a fost cunoscută sub numele de cupa UEFA până când aceasta a fost fuzionată cu Cupa Intertoto în 2009. Participanții acesteia sunt câștigătorii unor cupe interne de la fiecare dintre federațiile naționale și participanții la majoritatea campionatelor de fotbal din Europa, sunt echipele de top din ligi majore care nu au reușit să ajungă la Liga Campionilor, echipele care au ieșit din play-off-ul Ligii Campionilor și cele trei echipe plasate în grupurile UCL.

În ultimii ani, echipele spaniole au decis să domine această competiție, la fel ca în Liga Campionilor Uefa, dacă Sevilla a câștigat 5 din ultimele 11 trofee, alte 2 au fost luate de Atletico Madrid, iar câțiva ani mai devreme Valencia a încheiat una; de-a lungul lor Athletic Bilbao, Espanyol și Deportivo Alaves au fost toți runners-up.

EUROPA LIGA 2018-19

Începând cu etapa de calificare și runda de playoff, sezonul 87 al turneului european de fotbal secundar de fotbal organizat de UEFA – după Liga Campionilor – începe la 26 iunie 2018. Până la 30 august, echipele participante concurează pentru una dintre cele 22 de locuri în etapa de grupare alocate în calificări – celelalte 26 de locuri sunt preluate de cele 16 echipe care intră în competiție în etapa de grup și cei 10 învingători ai rundei play-off a Ligii Campionilor. Aceasta include Manchester United, care sa calificat automat drept campioni în apărare.

EUROPA LIVE

Pariuri fotbal la 888 Sport vă permite să pariați pe următorul câștigător al UEFA Europa League, alături de câștigătorul fiecărui meci și de echipele care se vor califica în fiecare grup și după meciurile knock-out. Sărbătorile de joi se întâlnesc de multe ori în 16 meciuri simultan, puteți urmări emoția unor rezultate în continuă schimbare prin parierea live pe bwin. Plasarea pariurilor potrivite în acest turneu poate însemna să profiți de avantajele unor cote mari, deoarece nu sunt nemaiașite de supărări nereușite, să fii informat cu privire la forma curentă a echipelo.

s-ar putea sa-ti placa