Acasa Tehnologie Ce schimbari si ce noutati aduce iPhone X pentru aplicatiile instalate?

Ce schimbari si ce noutati aduce iPhone X pentru aplicatiile instalate?

by Dragos Schiopu
iPhone X

Mult asteptatul si cea mai noua aparitie pe piata, in materie de smartphone, venit din partea celor de la Apple, iPhone X a fost lansat la pachet cu noi schimbari, cu privire asupra aplicatiilor si eficienta acestora. Mai exact schimbarile constau in stergerea sau mutarea acelor aplicatii instalate pe telefon de catre utilizatori. Iar aceste schimbari sunt posibile datorita noului XCode 9.1, care este oferit impreuna cu iOS 11.1 beta 1.

Ceea ce este foarte interesant la acest nou smartphone este legat de faptul ca noul buton permite finalizarea acelui proces de stergere sau de mutare acelor aplicatii instalate. Si asta pentru ca butonul ce permitea iesirea din acest modul a fost eliminat, respectiv butonul Home, utilizatorii vor fi nevoiti sa se foloseasca de acesta, noul buton, pentru a putea reveni la meniul anterior.

Insa noutatea pentru iPhone X, dar si factorul ce il face sa se diferentieze fata de smartphone-urile din trecut, ei bine, este vorba despre apasarea butonului Done, in momentul in care utilizatorii au terminat ceea ce aveau de facut. Si pentru a inchide modulul, cei de la Apple s-au gandit ca aceasta solutie ar fi una mult mai simpla pentru clientii sai si pentru utilizatorii de iPhone X.

Tu pana in acest moment ai reusit sa iti precomanzi acest smartphone? Ce alte detalii ai mai aflat despre el si care este elementul care te face sa-l achizitionezi si bineinteles sa-l testezi?

s-ar putea sa-ti placa