Acasa Diverse Webstock – cel mai mare festival de social media din Romania!

Webstock – cel mai mare festival de social media din Romania!

by Dragos Schiopu

Cel mai mare eveniment de social media din Romania, Webstock, te invita sa faci parte din comunitatea oamenilor activi din mediul online. Astfel ca si tu poti lua parte pe 29 septembrie la acest Festival de Internet ce va avea loc  la JW Marriott Grand Hotel ce va cuprinde atat dezbateri, prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards.

In acest an, Webstock va fi deschis de doua sesiuni axate pe temele Social Media Talk si Finding Inspiration. Vor urma 6 micro-conferinte ce se vor desfasura in paralel si vor aborda urmatoarele teme:

  • Influencer Marketing,
  • Blogging,
  • Instagram,
  • Best practices,
  • New digital ideas,
  • Visual marketing;

Conferintele sunt menite pentru a fi un maraton de noutati, dar si de inovatii din mediul online si au ca scop sa contureze o imagine completa a modului in care mediul digital a evoluat in ultimul an. De aceea pe scena Webstock vor fi prezenti profesionisti din cele mai diverse arii, oameni care exceleaza in domeniile in care isi desfasoara activitatea si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului.

Printre speakerii de anul acesta se numara: Alex Galmeanu (fotograf), Lucian Mindruta (jurnalist), Matei Dima (Bromania), Marius Manole (actor), Ionut Budisteanu (inventator), Dr. Catalin Cirstoveanu (Marie Curie), Ionut Polexe (Roton), Dragos Stanca (Thinkdigital), Andrei Selaru (video blogger), Vali Petcu (zoso.ro), Florin Boldescu (Raiffeisen Bank Romania), Andrei Ungureanu (Coca-Cola Romania), Alexandru Negrea (Social Smarts). Iar lista completa o veti gasi pe pagina site-ului.

In cadrul evenimentului va avea loc si Gala Webstock Awards, cea mai inedita competitie din mediul online romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate. Tot in cadrul galei va fi desemnata si ABSOLUT Online Personality of the Year, acea persoana care s-a remarcat atat in online, cat si in offline prin proiectele initiate si prin comunitatea puternica pe care a construit-o in jurul sau.

Evenimentul se poate urmari online pe site, incepand de la ora 9.00, iar noutatile le puteti urmari si pe pagina de Facebook, Instagram sau Twitter a evenimentului pe tot parcursul zilei. Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, HP Romania, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Bitdefender , LG, Beck’s, Siviero Maria, Gerovital, IQOS, Ford, ABSOLUT, Uber si Syscom Digital.

s-ar putea sa-ti placa