Acasa Diverse De ce nu este bine sa ai corespondenta importanta pe Yahoo?

De ce nu este bine sa ai corespondenta importanta pe Yahoo?

by Dragos Schiopu
yahoo

In dimineata asta cand am deschis laptopul am primit o notificare interesanta a unui articol. Interesant mi s-a parut titlul articolului avand in vedere ca a fost adus in prim plan serviciul de posta electronica oferit de Yahoo. Cum nu mai folosesc de foarte mult timp serviciul lor mi-am zis ca, totusi, n-ar fi rau sa ma documentez putin si sa va aduc la cunostinta anumite informatii importante.

Cred ca va amintiti de intamplarile din 2013, cand mai multe conturi de mail au fost compromise. Iar acest lucru a fost confirmat mult mai tarziu, in 2016, de catre reprezentantii Yahoo. Acestia au confirmat ca datele compromise au fost date cu caracter personal (zile de nastere, numere de telefon), dar si parole criptate si informatii despre intrebarile si raspunsurile de securitate a conturilor.

Si avand in vedere de cele intamplate, nici un cont de mail de pe platforma Yahoo nu mai este sigur, deoarece hackerii pot ajunge cu usurinta si la datele si conturile bancare asa cum au ajuns si la celelalte date ale utilizatorilor de Yahoo. In prezent, cei care au achizitionat compania Yahoo vor fi nevoiti sa rezolve toate aceste probleme, iar situatia este cu mult mai grava, avand in vedere ca in urma cu ceva ani, Yahoo avea cea mai mare platforma.

Asadar daca va doriti un cont si o adresa de e-mail sigura veti stii ce sa alegeti din optiunile pe care le aveti la indemana. Iar mai multe detalii cu ceea ce se poate intampla cu privire la Yahoo veti putea afla din acest articol.

s-ar putea sa-ti placa