Acasa Computere Ce mouse gaming sa aleg?

Ce mouse gaming sa aleg?

by Dragos Schiopu

Ce mouse gaming sa aleg? Un mouse de gaming trebuie sa aiba un design reusit si evident butoane programabile, dar nu exagerat de multe. M-am gandit sa aleg cele mai bune mouse-uri de acest gen.

Logitech G502 Proteus Core

Dupa ce am prezentat cele mai bune tastaturi de gaming, a venit momentul sa fac un articol si despre mouse-uri de gaming. Un mouse normal costa cam 20-40 de lei, iar cel mai ieftin mouse de gaming ales de mine costa 50 de lei, asa ca acest articol poate fi util si pentru alegerea unui mouse „normal”. Asus WT425 este o alegere buna pentru orice utilizator.

Asus WT425 este cea mai buna alegere daca ne dorim un mouse ieftin cu dpi ajustabil de maxim 1600 si doua butoane programabile. Ma refer ca butoanele din margine se pot folosi la jocuri precum Dota 2 sau League of Legends.

Pentru cei care vor doar un mouse reusit la design, A+ G1 Seth este o alegere destul de buna. Pretul este si el ok, dar calitatea materialelor, adica a plasticului nu este cea mai buna, insa repet, design-ul este foarte bun.

Redragon Mammoth este o alegere foarte buna pentru 150 de lei. De fapt este un best buy in categoria lui de pret. Acest mouse are 3 butoane laterale programabile pentru jocuri, se poate ajusta greutatea si are 16400 DPI.

Din nou, cel mai bun mouse vine de la Logitech, ca si Tastatura Logitech G19s Gaming care este cea mai buna tastatura gaming. Aceasta firma nu doar ca aduce pe piata niste produse cu un design foarte reusit, dar sunt foarte bine gandite pentru ceea ce trebuie sa faca si au niste materiale de calitate.

Pentru ca un mouse are nevoie si de un mousepad bun, m-am gandit sa postez si doua trei modele aici. Eu as alege Razer Goliathus Speed pentru ca are un aspect placut si este suficient de mare. O alegere mai ieftina ar fi si SteelSeries. Mai multe modele aveti la acest link.

s-ar putea sa-ti placa