Acasa Telefoane Xiaomi Ferrari vine cu Android Lollipop si Snapdragon 615

Xiaomi Ferrari vine cu Android Lollipop si Snapdragon 615

by Dragos Schiopu

Xiaomi devine o companie din ce in ce mai mare si asta o arata si contractul obtinut cu Microsoft pentru a utiliza Windows 10 pe Mi4. Pe langa acest contract, Xiaomi pregateste si modele noi precum Ferrari, un smartphone cu specificatii foarte bune.

Xiaomi Ferrari hardware spec

Xiaomi Ferrari este un telefon mid range sau cel putin asa ar trebui sa fie. De fapt, categoria mid range se indreapta tot mai mult spre high end. Procesorul Snapdragon 615 ce vine in dotarea acestui telefon este un octa core de 1,65 Ghz cu nuclee ARM Cortex A53 si este foarte eficient energetic. Alegerea este foarte buna si mi se pare mai ok un astfel de procesor pe un mobil decat un Snapdragon 810. Dezavantajul este ca procesul tehnologic este bazat pe 28nm. Memoria RAM are 2GB. Din punct de vedere hardware, telefonul exceleaza mai ales ca vine cu o memorie interna de 12GB.

Display-ul are 4,9 inci si este FHD 1080×1920. Alegerea unui ecran de 4,9 inci este cat se poate de buna. Camera principala de pe acest smartphone are 12MP, iar cea secundara 5MP si poate filma la FHD. Sistemul de operare va fi MIUI bazat pe Android 5.0.2

Xiaomi Ferrari va fi un smartphone cu un hardware foarte bun, insa pretul lui ramane necunoscut pentru moment.

s-ar putea sa-ti placa