Acasa Diverse Ce tastatura gaming sa aleg?

Ce tastatura gaming sa aleg?

by Dragos Schiopu

O tastatura gaming trebuie sa respecte cateva reguli simple, adica sa aiba butoane programabile, tastatura iluminata si evident un design frumos, iar prin frumos se intelege ceva diferit. M-am gandit sa fac un top la cele mai bune astfel de tastaturi, in functie de buget si de preferinta.

Logitech G19s

Aceasta tastatura este pentru un utilizator care isi doreste ceva simplu, o tastatura cu butoane iluminate. Nu voi vorbi mult despre ea, pentru ca nu are nimic special. Este o tastatura normala, dar cu iluminare de culoare albastra.

Aceasta este o tastatura foarte buna de gaming. Spun asta pentru ca este o tastatura mare, evident ocupa mai mult spatiu. Dar asa si trebuie sa fie o tastatura de gaming. Un dezavantaj destul de mare pentru anumiti useri ar fi lipsa butoanelor programabile.

Probabil alegerea ideala ar fi Regon Asura. Trebuie sa spun ca aceasta este preferata mea, deoarece este mare, are butoane programabile si tastatura iluminata. Cam tot ce trebuie la o tastatura plus un design impresionant, ca doar este de gaming nu office.

Ei bine, aceasta este o tastatura de gaming in adevaratul sens al cuvantului. Pe langa aceasta tastatura, restul par banale. Logitech G19s vine cu 12 butoane programabile, taste iluminate, design reusit si panou LCD. Este ceva ca o tastatura sa aiba panou LCD, mai ales daca vrem sa monitorizam activitatea CPU.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.