Acasa Electrocasnice Cantar electronic BOSCH PPW3303, ultra slim, 180 KG

Cantar electronic BOSCH PPW3303, ultra slim, 180 KG

by Dragos Schiopu

img221951_03042012140545_0_350x350c_rgh4

Cu siguranta va doriti sa aflati cat mai multe detalii despre kilogramele acumulate in decursul saptamanii, sa fiti mereu la curent cu noutatile despre starea dumneavoastra de sanatate. Un cantar electronic este un ajutor de nadejde in familie, fie ca este vorba de copil, bunic sau parinte, cantarul va sti mereu sa te indrume catre calea cea drepta, sa iti arate de fiecare data informatii cu privire la kilogramele in plus si sa te faca sa renunti la ele.

Cantarul Bosch PPW3303 are un design foarte atractiv, este facut numai din sticla pictata, are un display LCD si o forma ultraslim. Pe langa toate acestea beneficieaza si de un sistem de cantarire cu 4 senzori, afisand exact kilogramele pe care le aveti. Dispozitivul de cantarire este capabil sa se stinga automat in momentul in care nu mai are nici-un fel de greutate pe suprafata sa. Pentru activarea lui este suficienta o simpla apasare, este unul dintre cele mai simpliste cantare din aceasta categorie.

Cantareste 1.59Kg, poate sa suporte o greutate maxima de 180 de Kg si vine doar pe culoarea alb cu un design pictat in forma de bambus. Este unul dintre putinele cantare ce pot sa iti ofere atatea facilitati la un pret destul de mic.

Poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 149.99 lei. Pentru detalii click aici.

s-ar putea sa-ti placa