Acasa Tehnologie BlackBerry Q5

BlackBerry Q5

by Dragos Schiopu

În cadrul conferinței BlackBerry Live din Orlando, BlackBerry a anunțat cel de-al treilea smartphone ce rulează noul sistem de operare BlackBerry 10 lansat în ianuarie numit BlackBerry Q5.

Având tastatură QWERTY și un design inspirat din fratele mai mare, Q10, Q5 este un smartphone dedicat celor tineri din țările aflate în curs de dezvoltare, care doresc să fie tot timpul în contact cu ceilalți

BlackBerry Q5 are un display de 3.1 inch cu o rezoluție de 720 x 720 pixeli, procesor dual-core Snapdragon la 1.2 Ghz, capacitate de stocare de 8 GB și suport pentru card microSD, cameră principală de 5 mpx cu autofocus și flash LED, memorie RAM 2GB, conectivitate HSDPA, WLAN a/b/g/n, Bluetooth 4.0. Sistemul de operare de pe BlackBerry Q5 este BlackBerry 10.1, o versiune actualizată a sistemului de operare lansat în ianuarie, anul acesta.

BlackBerry Q5 va fi disponibil în anumite țări din Europa, Asia și Africa începând din iulie, prețul însă nu a fost specificat. Q5 va fi disponibil în 4 culori: alb, negru, roșu și roz.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Stefan - GeekBlog 26-05-2013 - 09:25

Imi place cum arata. Si pare a fi foarte, foarte subtire. Sunt curios ce preturi va avea

Comentariile sunt inchise.