Acasa Tehnologie Actualizare BlackBerry 10.1 OS

Actualizare BlackBerry 10.1 OS

by Dragos Schiopu

În cadrul conferinței BlackBerry Live din Orlando, BlackBerry a anunțat că începând de astăzi, toți utilizatorii de smartphones BlackBerry Z10 vor primi actualizarea la BlackBerry 10.1, noua versiune a sistemului de operare BB 10.

Odată cu această lansare, aplicația Skype poate fi descărcată de toți utilizatorii de smartphones Z10.

BlackBerry 10.1 nu aduce foarte multe noutăți, este mai degrabă o versiune ce aduce suport pentru noile smartphones cu tastatură QWERTY de la BlackBerry, Q10 și Q5.

Câteva îmbunătățiri aduse de BlackBerry 10.1 OS:

  • BlackBerry Hub – acum se oferă suport pentru mesaje PIN to PIN și suport pentru vizualizarea e-mailurile trimise ca atașament la alte e-mailuri.
  • Notificări – acum se pot customiza sunetele pentru notificări sau culoarea LED-ului în funcție de contact sau de contul de pe care a venit notificarea (exemplu Facebook, Twitter etc).
  • Camra foto – BB 10.1 include un nou mod pentru realizarea de fotografii: modul HDR.
  • Calendar – calendarul poate fi văzut acum și în mod landscape, oferind astfel mai multe informații pe ecran.
  • Editor de imagini –  a fost îmbunătățit algoritmul pentru detecția și repararea ochilor roșii din fotografii.

Atunci când actualizarea va fi disponibilă și pentru telefonul vostru, veți primi o notificare în BlackBerry Hub. Actualizarea se face Over the air, deci nu este nevoie de conectare la un calculator sau utilizarea unui alt soft. Dacă ați cumpărat telefonul de la operator este posibil ca actualizarea să vă fie livrată mai târziu, deoarece durează până aceasta este customizată/aprobată de operator.

s-ar putea sa-ti placa