Acasa Tehnologie Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925

by Dragos Schiopu

Nokia lansează un nou smartphone de top cu sistem de operare Windows Phone 8: Lumia 925.

Carcasă din aluminiu, display AMOLED de 4.5 inch cu o rezoluție de 1280 x 768, 1 GB memorie RAM, 16 GB capacitate de stocare internă, procesor Snapdragon dual-core la 1.5 GHz, cameră principală de 8.7 mpx cu stabilizare a imaginii, conectivitate LTE, Bluetooth 3.0, WLAN a/b/g/n, încărcare wireless – acestea sunt caracteristicile tehnice principale ale acestui nou smartphone de top.

Software-ul camerei foto a fost îmbunătățit, a fost adăugat un nou mod numit Nokia Smart Camera, mod ce permite capturarea imaginilor de calitate în orice condiții fără ca utilizatorul să piardă timp cu setarea camerei. Au fost făcute și câteva îmbunătățiri ale modului de capturare a clipurilor video, care acum vor fi și mai clare.

Toate aceste actualizări pentru camera video vor fi disponibile și pentru celelalte smartphone-uri Lumia prin intermediul unui update numit Nokia Lumia Amber ce va fi lansat în această vară.

Noul smartphone Nokia Lumia 925 va fi disponibil din iunie în UK, Germania, Iatlia și Spania prin operatorul Vodafone și va costa 469 euro + taxe locale.

s-ar putea sa-ti placa