Acasa Tehnologie Bill Gates este dezamagit, lumea nu intelege potentialul viitorilor ochelari HoloLens

Bill Gates este dezamagit, lumea nu intelege potentialul viitorilor ochelari HoloLens

by Dragos Schiopu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HoloLens, ochelarii celor de la Microsoft continua sa lase tot felul de pareri in urma. Dupa ce au fost anuntati la conferinta organizata de Microsoft acum o saptamana, se pare ca tot mai multe lume si-a dat cu parerea intr-un mod pozitiv sau negativ. De cele mai multe ori majoritatea persoanelor s-au plans si au spus ca noii ochelari nu sunt intocmai ceea ce par, clip-ul de prezentare facut de cei de la Microsoft este creat cu programe speciale iar ochelarii nu vor face niciodata ceea ce s-a demonstrat la conferinta. Alti bloggeri au facut afirmatii cu privire la faptul ca holograma trebuie sa fie vazuta si fara ochelari, altfel nu ar s-ar mai numi asa.

Daca nu ati avut ocazia sa cititi despre posibilitatile pe care le-ar putea oferi noii ochelari de la Microsoft va putem spune ca rolul lor este acela de a transforma lucrurile din realitate intr-un mediu virtual cu ajutorul hologramelor.

Bill Gates a afirmat in urma unui comunicat ca lumea la momentul de fata nu constientizeaza prea bine ceea ce inseamna HoloLens, ce poate sa ofere unui utilizator obisnuit doar cu o simpla pereche de ochelari. Vor mai trece ani pana cand lumea va crede intradevar in tehnologia celor de la Microsoft, pana se va aprecia la adevarata s-a valoare

,,HoloLens este destul de uimitor. Microsoft a investit mult în cipurile si software-ul sau. Este startul realitatii virtuale. Realizarea dispozitivului în asa fel incat sa nu ametesti sau sa ti se faca greata este foarte dificila. Viteza aliniamentului trebuie să fie super rapida. Vor mai trece cativa ani pentru ca aplicatiile software ce sunt construite acum sa realizeze potentialul maxim al acestui aparat.” au declarat cei de la Microsoft.

Bill Gates este foarte convins de potentialul acestei tehnologii, dar totodata recunoaste ca o astfel de creatie nu are cum sa functioneze si sa ofere utilizatorilor ceea ce isi doresc fara dezvoltarea unor aplicatii pe masura.

Clip-ul video prin care cei de la Microsoft au demonstrat performantele ochelarilor HoloLens:

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Dante Flori 31-01-2015 - 12:51

Eu sunt de parere ca aceasta tehnologie va avea succes mai repede decat cred unii si va avea numeroase utilizari in viitor.

Comentariile sunt inchise.