Acasa Electrocasnice Aspirator fara sac Samsung VCC47E0H33, 1500 W

Aspirator fara sac Samsung VCC47E0H33, 1500 W

by Dragos Schiopu

res_651eb647a67cc54fe64740681056874c

Cei de la Samsung sunt extrem de apreciati in privinta calitatii electrocasnicelor. Compania beneficiaza de cele mai noi tehnologii si inovatii in domeniu, astfel putand sa creeze unele dintre cele mai fiabile electrocasnice si utilitare pentru casa. Printre multe altele Samsung este prima companie din lume ce a reusit sa integreze unele dintre cele mai noi tehnologii intr-o gama cat mai larga de aspiratoare.

Aspiratorul Samsung VCC47E0H33 ofera un maxim de confort si calitate oricarui utilizator, este usor de carat, nu implica prea multe cunostinte pentru a fi folosit la capacitate maxima si toate acestea fara un sac de acumulare. Aspiratorul este printre putinele astfel de dispozitive cu apa, capabile sa filtreze praful si sa il elimine sub forma de aer curat, intocmai pentru a va ajuta sa respirati mai usor atunci cand faceti curat in casa. Intregul sistem are la baza un filtru HEPA, ce asigura un mediu cat mai placut, curat si sanatos. Filtr-ul introdus pe acest aspirator este certificat SLG, fapt ce ii confera siguranta si garantie maxima in privinta aerului filtrat, cat si de un certificat a sistemului de eliminare a microparticulelor precum acarienii si alergenii.
Aspiratorul celor de la Samsung in comparatie cu ceea ce exista la momentul de fata pe piata are un consum extrem de redus de energie electrica. Cu ajutorul noii tehnologii Twin Chamber, aspiratorul devine mult mai usor de folosit si intretinut, intrucat sistemul de acumulare este pe baza de apa, fapt ce va scuteste de cheltuirea unor sume de bani pe saci speciali.

Desigur, la momentul de fata pe piata se gasesc tot felul de aspiratoare ce se folosesc de sistemul de acumulare cu apa, insa nu toate sunt atat de bine concepute si gandite precum cel de la Samsung. Eficienta, consumul redus si aerul curat emanat de acesta sunt printre principalii factori ce va aduc un avantaj atunci cand folositi aspiratorul VCC47E0H33.

Poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 31992 lei. Pentru detalii click aici.

s-ar putea sa-ti placa