Acasa Tehnologie Ce aduce Android 4.4.3

Ce aduce Android 4.4.3

by Dragos Schiopu

Rapoartele arata ca viitoarea versiune de Android nu va veni cu imbunatatiri pe partea interfetei grafice, ci doar cu repararea bug-urilor. Deci, Android 4.4.3 nu va veni cu schimbari majore pe care le vom observa noi, insa device-ul nostru va rula mai fluent pentru ca Google are o lista destul de mare cu erorile care au fost reparate.

android 4.4.3 nexus 5

Viitoarea versiune de Android va fi 4.4.3 si nu va aduce modificari la partea de design. Vom avea parte de aceeasi interfata grafica, insa in Android 4.4.3 au fost reparate mai multe bug-uri. Nu exista o data oficiala cand acest update va ajunge si la utilizatori, momentan avem doar o poza in care se observa veriunea de Android 4.4.3, poza ce apartine unui Nexus 5.

Dupa cum am spus, update-ul remediaza cateva erori printre care pierderea conexiunii de date, probleme la camera cand se utilizeaza modul HDR plus alte probleme minore, probleme legate de functionalitatea Bluetooth, rezolvarea problemei cand telefonul se restarteaza dintr-o data, probleme cu conexiunea Wi-Fi care se auto deconecteaza,  MMS, Email, Calendar,  Dialer/Contacte,  DSP,  IPv6, VPN –alte erori rezolvate. Probabil posesorii de Nexus 5 vor fi incantati de rezolvarea problemei de focalizare.

Pe langa aceste erori mai sunt cateva la numar, dar in mare este vorba de rezolvarea tuturor bug-urilor gasite de Google. Este un lucru foarte bun ca cei de la Android optimizeaza constant sistemul de operare si rezolva erorile aparute. Problema apare atunci cand producatorii hardware nu se prea ocupa de device-urile lor si le lasa luni bune cu versiunea de Android primita cand telefonul a fost cumparat. De exemplu LG Optimus G este un telefon foarte puternic ce va primi update la Android 4.4 tocmai la vara. Nu doar LG nu face update la smartphone-urile sale, ci si Samsung sau HTC intarzie cu update-urile.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.