Acasa Telefoane LG isai FL un smartphone aproape perfect

LG isai FL un smartphone aproape perfect

by Dragos Schiopu

LG isai FL este un smartphone care va aparea doar pe piata din Japonia, dar aspectul lui este foarte reusit si are un design aproape perfect. Pot spune ca este un device care merita atentia noastra, deoarece aspectul lui este cu adevarat revolutionar avand margini foarte mici. Personal asteptam un astfel de telefon de mult timp iar LG isai FL este aproape un terminal perfect.

lg isai blue

LG isai FL va fi exclusiv pentru piata din Japonia, dar design-ul lui ar putea introduce pe piata europeana astfel de modele. Pentru moment nu vom vedea astfel de terminale si pe la noi, dar este un inceput pentru telefoanele cu margini foarte mici. Ar fi fost interesant ca numele „isai” sa fie butonul de meniu iar in stanga si dreapta sa avem butoanele „return” si „options”. Cel putin asa ar putea arata un terminal ideal. La dotarile hardware telefonul exceleaza.

LG isai FL are un display de 5,5 inci la o rezolutie foarte mare de 2560×1440 si un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,5 Ghz. Memoria RAM are 2GB, iar cea interna prezinta 32GB cu suport pentru card microSD. Bateria terminalului va avea 3,000 mAh, iar telefonul va veni direct cu Android 4.4 KitKat. Telefonul va fi disponibil in nuante de alb, albastru si violet.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.