Acasa Tehnologie Allview revoluționează piața energiei verzi cu ajutorul soluțiilor fotovoltaice și Centralelor Electrice Virtuale

Allview revoluționează piața energiei verzi cu ajutorul soluțiilor fotovoltaice și Centralelor Electrice Virtuale

by Dragos Schiopu

În calitate de blogger de tehnologie, nu pot să nu remarc progresele remarcabile pe care le face compania Allview în domeniul energiei regenerabile. Anunțul recent al companiei, care oferă soluții complete pentru producția de energie verde și consum optimizat cu ajutorul unei Centrale Electrice Virtuale (VPP), este un exemplu concludent în acest sens.

Visual Fan SA, deținătoarea brandului Allview, a anunțat recent că oferă soluții complete de sisteme fotovoltaice industriale, care includ consultanță, execuție, operare și întreținere. Aceste soluții sunt optimizate în timp real cu ajutorul unei VPP, permițând astfel clienților să-și optimizeze costurile energetice și să beneficieze de avantajele tehnologiilor regenerabile.

Allview iese în evidență prin abordarea sa inovatoare și angajamentul ferm față de un viitor mai durabil. În acest sens, compania oferă consultanță specializată pentru a identifica proiectul cel mai eficient pentru fiecare client. Allview investește în cercetare și dezvoltare pentru a garanta o durată lungă de viață și o producție stabilă de energie electrică.

Până pe 31 mai 2023, prețurile pentru sistemele fotovoltaice industriale sunt reduse și încep de la 699 euro + TVA / kW instalat, pentru sisteme mai mari de 200 kW. În plus, fiecare client primește gratuit o scanare pentru integrarea unei platforme VPP.

Platforma VPP permite optimizarea și managementul digital al consumului, producerii și stocării de energie. Aceasta poate fi adaptată atât pentru producătorii de energie electrică din surse regenerabile, cât și pentru consumatorii industriali, comerciali sau rezidențiali. Astfel, implementarea unei Centrale Electrice Virtuale aduce beneficii precum sprijinirea rețelei de distribuție, îmbunătățirea fiabilității rețelei, optimizarea resurselor energetice și reducerea costurilor de transport și distribuție.

Pe scurt, Allview își propune să facă energia mai accesibilă pentru toți și să contribuie la un viitor mai durabil. Acest demers aduce o viziune proaspătă în lumea energiei regenerabile și, din punctul meu de vedere, reprezintă un pas înainte spre o lume mai verde și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Allview Industry-IMM și oferte personalizate, vă încurajez să accesați www.allview.ro/solarenergy/industry-imm.

s-ar putea sa-ti placa