Acasa Tehnologie Allview doneaza 150.000 de masti catre Directiile de Sanatate Publica din tara

Allview doneaza 150.000 de masti catre Directiile de Sanatate Publica din tara

by Dragos Schiopu

Recent anuntam ca Visual Fan, compania care detine brandul Allview isi diversifica activitatea si va incepe productia de masti pentru a fi alaturi de cei care lupta impotriva pandemiei COVID-19 si pentru asigurarea celor necesare in sistemul nostru sanitar.

Nu a trecut mult si nu doar ca s-au apucat sa fabrice masti de protectie, dar au si inceput sa le distribuie si sa le doneze catre Directiile de Sanatate Publica din tara.

În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii, jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul. Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm să diminueze riscurile la care se supun.” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Urmeaza bineinteles donatii si catre alte institutii si ONG-uri, totul pentru a reduce cat mai mult transmiterea acestui virus care ne da tuturor batai de cap.

Este o initiativa laudabila si inca un motiv in plus sa sprijinim brandurile romanesti, atunci cand avem de ales intre a cumpara un produs romanesc si unul fabricat in alta parte.

De mentionat ca Allview continua lupta impotriva pandemiei sprijinind si alte institutii si ONG-uri cu echipament medical si consumabile cum ar fi: Institutul Național De Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Dr. I.A. Sbarcea Brașov, Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov, Spitalul Clinic Colentina, Primăria Municipiului Brașov, Asociația Beard Brothers, Asociația Îngrijire Acasă, Hospice Casa Speranței si cel mai probabil lista va continua.

s-ar putea sa-ti placa