Acasa Diverse Cum alegem mai bună cremă pentru coșuri

Cum alegem mai bună cremă pentru coșuri

by Dragos Schiopu

Pentru fiecare dintre noi frumusețea este importantă, mai ales atunci când vorbim despre aspectul fizic al fiecăruia dintre noi. Însă de cele mai multe ori problema cea mai delicată a frumuseții aspectului nostru o reprezintă coșurile. Oare de câte ori nu te-ai împiedicat de punctele negre și de coșuri fix în acele momente când trebuia să participi la un eveniment important. Și tot de atâtea ori ai încercat tot felul de soluții care de cele mai multe ori nu au avut rezultatul pe care ți l-ai dorit.

Și da este cunoscut faptul că pentru corectarea diverselor semne din naștere sau pentru corectarea unor cicatrici căpătate în timp oamenii, în mod special femeile, apelează la tehnologie de ultimă generație, mai exact la acele operații plastice. Cu toate astea chirurgia plastică nu poate să vă rezolve problemele acneei și asta pentru că sunt persoane la care acneea apare și dispare, indiferent de vârsta acestora. În schimb acneea se poate trata ceva mai ușor și mult mai la îndemână pentru o gamă variată de persoane.

Spre exemplu dacă veți utiliza cea mai bună cremă pentru coșuri veți avea parte de rezultate optime și nu vă veți mai îndoi de frumusețea aspectului vostru. Iar pentru a lua în calcul cea mai bună varinată și crema potrivită trebuie mai întâi de toate să cunoști tipul de acnee pe care îl ai. Spre exemplu s-ar putea să te confrunți cu acnee de tip puncte negre, sau acnee cu puncte albe, ori acea inflamație persistentă și dureroasă care acoperă o mare suprafață de piele. În funcție de acestea vei cunoaște care este crema potrivită pentru rezolvarea problemelor tale.

Ce tip de produse poți utiliza pentru tratarea acneei?

Cunoaștem deja că pe piață sunt foarte multe produse cosmetice care ne promit marea cu sarea, dar în realitate dacă nu se ține cont de problema pe care o ai și de tipul de ten s-ar putea să te trezești cu probleme mult mai grave. Însă pentru a evita problemele acestea și pentru a putea avea un ten luminos trebuie să aveți în vedere următoarele produse:

  • Creme împotriva coșurilor;
  • Geluri care pot avea o acțiune adâncă;
  • Loțiuni astringente;
  • Seruri;
  • Măști pentru coșuri;
  • Batoane corectoare;
  • Creme BB;

Cu toate astea pentru a ajunge la un rezultat și pentru a putea scăpa de grija reapariției coșurilor trebuie să aveți în vedere și o vizită la un medic dermatolog. În urma testelor realizate și a analizelor, dermatologul vă va putea spune care este cea mai bună cremă pentru coșuri. Și dacă aceasta va fi pe bază de plante (pentru formele ușoare de acnee și în funcție de tipul de ten) sau dacă veți fi nevoiți să urmați un tratament corespunzător pe bază de antibiotice sau alte substanțe importante care să elimine coșurile din viața vostră. Dar indiferent de ce tratament veți urma nu uitați că cea mai importantă este igiena viguroasă pe care trebuie să o aplicați tenului vostru ca mai apoi să folosiți crema corespunzătoare.

s-ar putea sa-ti placa