Acasa Tehnologie Visual Fan plănuiește producția de măști la Brașov, având în vedere criza generată de COVID-19

Visual Fan plănuiește producția de măști la Brașov, având în vedere criza generată de COVID-19

by Dragos Schiopu

Deținătoarea brandului local Allview, compania Visual Fan SRL, s-a alăturat listei de companii care își diversifică activitățile pentru a ajuta în mod activ la rezolvarea problemelor cauzate de coronavirus. De altfel, având în vedere că echipamentele medicale și necesarul medical pentru combaterea coronavirusului sunt foarte greu de procurat, compania a achiziționat deja o serie de consumabile mediacale de la diferiți parteneri.

Tot aici amintim faptul că Allview se bucură de relații solide și de încredere cu producători, dar și furnizori din China, acreditați cumpărând necesarul medical la prețuri foarte bune. Și tot aici trebuie să mai spunem că aceste achiziții au fost posibile și datorită faptului că Visual Fan are o relație cu partenerii chinezi îndelungată de mai bine de 20 de ani, astfel încât primele comenzi realizate au fost deja onorate. Ba mai mult decât atât CEO Allview, Lucian Peticilă a afirmat:

„Prioritatea noastră este protejarea oamenilor în paralel cu sprijinirea eforturilor naționale și globale de combatere a răspândirii coronavirusului”.

Prin urmare, compania Allview își propune ca în perioada următoare să mai achiziționeze un echipament pentru producerea măștilor, având în vedere măsura de diversificare a capacității de producție și de asamblare de la Brașov, din pricina crizei generate de acest virus, COVID-19. De asemenea compania continuă demersurile și acțiunile de sprijin prin ceea ce reprezintă donarea de echipamente atât de protecție, cât și consumabile medicale în favoarea instituțiilor de sănătate publică și private, dar și a unor ONG-uri, astfel încât să contribuie la reducerea suprasolicitării sistemului medical românesc. Așadar compania promite că va continua acest demers pe toată perioada crizei conform spuselor CEO-ului Allview, Lucian Peticilă:

„Oferim sprijinul nostru, eroilor din prima linie, care luptă neobosit împotriva răspândirii virusului, zi de zi. Îmi place să gândesc că așa arată o lume normală, în care fiecare dintre noi pune umărul pentru celălalt. Îmi place să cred că ne vom păstra și dezvolta aceste comportamente pozitive și după ce vom fi depășit criza de sănătate”.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.