Acasa Electrocasnice Allview lanseaza primele modele QLED cu Android TV

Allview lanseaza primele modele QLED cu Android TV

by Dragos Schiopu

Dupa cum prea bine stiti inca de la finalul anului trecut cei de la Allview au anuntat extinderea gamei de televizoare ePlay cu Android TV si Google Assistant integrat. De altfel tot atunci au stabilit si calendarul de lansari si bineintales au facut promisiunea ca vor aduce pe piata romaneasca acele televizoare cu display Quantum Dot.

Pe scurt tehnologia Quantum Dot este capabila sa redea 100% volumul de culoare, cu atat mai mult cu cat profunzimea, puritatea culorilor, dar si claritatea acestora ofera acele imagini realiste si vibrante pe care ni le dorim cu totii. Gama extinsa de cei de la Allview aduce in prim plan cele mai dorite functii avand in vedere piata Smart TV-urilor, si anume:

  • paneluri cu tehnologia Quantum Dot;
  • optiunea Dolby Audio pentru o experienta acustica deosebita;
  • sistemul de operare Android TV integrat;
  • ofera o experienta hands-free, aceasta fiind asigurata de catre Google Assistant;
  • are parte de un design modern si elegant;
  • si de asemenea va poate oferi o varietate de modele cu diagonale generoase, dar si preturi accesibile;

Printre cele mai de seama caracteristici putem afirma faptul ca Allview QLED se afla undeva la limita dintre realitate si tehnologie si asta pentru ca are parte de cele mai avansate tehnici de analiza si procesare a imaginilor, denumita MStarACE-PRO. Tot aici trebuie sa adaugam si faptul ca atat contrastul, cat si luminozitatea au fost de asemenea optimizate pentru a avea parte de o redare cat mai fidela a continutului, dezvaluind astfel experiente de vizionare captivante.

O alta caracteristica interesanta este cea legata de procesorul Video MStar High Performance, acesta detinand o serie de tehnologii menite sa asigure optimizarea procesarii video, mai exact: conversia frame rate-ului la valori mari, superioare, sistem avansat de control al lumii de fundal in functie de continutul imaginilor, dar si tehnologia menita sa imbunatateasca acei timpi de raspuns ai imaginii si reducerii efectului de blur pentru imaginile aflate in miscare. Iar in ceea ce priveste tehnologia HDR 10, aceasta ofera o imagine cat mai naturala, astfel incat sa poata transpune utilizatorul in mijlocul actiunilor.

Noile modele de Smart TV-uri Allview QLED au la baza ceea ce cunoastem sub denumirea de platforma Android TV, astfel incat sa ofere tuturor utilizatorilor o multitudine de beneficii si functionalitati. Printre aceste beneficii se afla si urmatoarele: acces la internet si la cel mai mare magazin de aplicatii – Google Play, interconectarea cu dispozitive IoT, integrarea asistentului vocal Google Assistant, dar si binecunoscutele update-uri de securitate si upgrade la versiuni superioare.

Designul modern ii permite televizorului sa se integreze foarte usor in orice tip de décor. Ba mai mult decat atat noile modele Allview QLED sunt disponibile in doua nuante: negru si argintiu. Printre cele mai cunoscute functii amintim de functia Bluetooth si functia Voice control, acestea fiind pozitionate pe telecomanada la indemana tuturor. La indemana sunt si butoanele dedicate pentru Netflix, YouTube si Google Assistant. La capitolul dotari putem enumera cele 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, slot CI+, iesire audio digitala, jack 3.5 mm pentru casti, dar si conectivitate Wi-Fi dual-band si Bluetooth 5.0.

Pentru cei interesati de gama Allview QLED aceasta include 2 modele cu diagonale de 126 cm (50 inch) si respectiv 165 cm (65 inch). Primul model este deja disponibil pe piata la un pret de 2499 lei. In ceea ce priveste versiunea de 65 inch acestea vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii octombrie la pretul recomandat de 3499 lei. Totodata in perioada de precomanda 01 – 05 octombrie se ofera cadou un smartwatch Hybrid S. De asemenea pentru cei ce isi doresc ceva mai multe detalii despre aceasta gama Allview QLED puteti accesa adresa www.allview.ro/qled.

s-ar putea sa-ti placa