Acasa Tehnologie 5 aplicatii pentru tine si copilul tau

5 aplicatii pentru tine si copilul tau

by Dragos Schiopu

Tehnologia actuala permite parintilor sa aiba grija de copiii lor mai bine, deoarece prin intermediul dispozitivelor si aplicatiilor acestia pot afla permanent informatii utile despre bebelusul lor. Proaspetii parinti din ziua de azi pot beneficia de diverse aplicatii extrem de folositoare atunci cand vine vorba de ingrijirea si monitorizarea copilului. Mai jos puteti descoperi 5 aplicatii care se bucura de un mare succes in randul parintilor.
balaca-yatir
1. Healthy You, Healthy Baby
Aceasta aplicatie a fost creata special pentru mamicile care doresc sa fie permanent la curent cu starea sarcinii lor. Healthy You, Healthy Baby permite monitorizarea sanatatii copilului in timpul sarcinii, oferind in acelasi timp informatii despre modul in care reactioneaza organismul mamei(greutate, tensiune etc.). De asemenea, parintii pot obtine rapid informatii despre aparitia unor eventuale probleme, inainte ca acestea sa se inrautateasca.
Portfolio-App-screens.0013

2. VaxiMate
Cu ajutorul acestei aplicatii, parintii nu vor mai fi niciodata ingrijorati de vaccinarea nou-nascutului. Aplicatia care a fost dezvoltat de Pfizer permite parintilor sa realizeze un calendar personalizat de vaccinare in functie de locatia curenta. Aplicatia va urmari imunizarea copilului, de la nastere, pana la varsta de 4 ani. Mai mult decat atat, parintii vor fi anuntati atunci cand trebuie sa-si duca bebelusul la vaccin.
unnamed
3. WebMD Baby
Aplicatia este destinata copiilor cu varste intre 0 si 2 ani. Parintii pot urmari dezvoltarea fizica si psihica a copilului lor. Mai mult decat atat, aplicatia poate monitoriza programul si activitatile zilnice ale copilului. De asemenea, WebMD iti da posibilitatea de a inregistra momentele memorabile, prin fotografii si clipuri video.
Screen-Shot-2012-01-17-at-1.52.59-PM-520x380
4. White Noise Baby
Cei care au creat aceasta aplicatiei spun ca bebelusii pot dormi mai bine atunci cand este produs asa-numitul white noise, o suita de sunete constante, discrete, precum sunetul ploii, de pilda. White Noise Baby va produce sunete cu diferite frecvente, care vor estompa toate celelalte zgomote deranjante care pot ingreuna somnul copilului. De asemenea, aceste sunete vor imbunatati calitatea somnului.
screen568x568
5. Magic Sleep
Una dintre cele mai utile aplicatii pentru copii, destinate dormitului, este Magic Sleep. Aplicatia reproduce sunete similare cu cele din interiorul pantecului mamei. Se pare ca sunetele vor linisti copilul, inducandu-i o stare de liniste si ajutandu-l sa adoarma mai repede si mai bine. In comparatie cu restul aplicatiilor, Magic Sleep este disponibila pentru 3,99$(aproximativ 15 lei)

s-ar putea sa-ti placa