Acasa Diverse 3 aplicatii de folos pentru Cupa Mondiala 2014

3 aplicatii de folos pentru Cupa Mondiala 2014

by Dragos Schiopu

12 iunie, ziua mult asteptata de pasionatii de fotbal. Cele mai bune nationale ale lumii se intalnesc in Brazilia pentru a oferi intregii planete un spectacol de vis. Brazilia, Spania, Argentina, Franta, Anglia, Uruguay – sunt doar unele dintre echipele de top care se vor lupta pana in ultimul minut pentru a castiga cel mai ravnit trofeu din fotbal, Cupa Mondiala.
world-cup-2014-logo-1401626737
Pentru a fi la curent cu toate scorurile echipei tale favorite si alte informatii, iti propunem 3 aplicatii care sunt un ,,MUST” pentru acest campionat mondial.
1. LiveScore – cred ca majoritatea uimitorilor de sport cunosc aceasta aplicatie care iti ofera, in timp real, toate scorurile de care ai nevoie. Cu aceasta aplicatie vei putea urmari parcursul echipelor de la Cupa Mondiala, dar ai posibilitatea sa atunci un ochi si la alte sporturi, cum ar fi tenis, handbal sau baschet. Aplicatia este gratuita si se poate descarca atat de pe iOS si Android, cat si de pe Windows Phone.
img_android_app
2. Jalvasco World Cup – aceasta aplicatie este dedicata strict campionatului mondial din Brazilia. Cu ajutorul aceste aplicatii poti vedea stadioanele pe care se joaca, istoria fiecarei echipe la Cupa Mondiala, dar si scorurile in timp real, cartonasele din meci si fazele importante. De asemenea, iti poti personaliza prima pagina astfel incat sa primesti cat mai multe informatii despre echipa ta favorita.
3. FIFA – nu, nu este vorba despre faimosul joc de la EA Sports, ci despre aplicatia oficiala a Campionatului Mondial din Brazilia. Descarcand aceasta aplicatie, poti afla toate informatiile pe care le doresti despre meciuri si ai posibilitatea de a vota jucatorul meciului, intrand astfel automat in cursa pentru a castiga o minge Adidas.
xl_FIFA World Cup app
Asadar, sa inceapa Cupa Mondiala de fotbal din Brazilia. Cine credeti ca va fi regina lumii fotbalului? Vor reusi spaniolii sa isi pastreze titlul? Ceva imi spune ca va fi cel mai puternic si spectaculos campionat mondial de pana acum.

s-ar putea sa-ti placa