Acasa Tehnologie Stiloul cu care vei putea scrie in orice culoare

Stiloul cu care vei putea scrie in orice culoare

by Dragos Schiopu

Ganditi-va doar pentru cateva momente cum ar fi daca ati avea posibilitatea, doar cu un singur stilou, sa creati aproape toate nuantele de culori existente pe Pamant?

image11secIn curand, toti cei care au aceasta dilema vor putea experimenta aceasta solutie care cu siguranta va fi destul de apreciata. Se numeste Scribble si este un nou tip de stilou, acesta putand sa testeze culoarea unei anumite zone, iar mai apoi sa va ofere posibilitatea sa realizati exact aceeasi culoare. Pana acum exista doua variante pentru Scribble, una este cu cartus de cerneala, care va fi folosita pentru hartie si pentru capturarea de culori, iar cea de-a doua versiune va va permite sa stropiti in culoarea pe care ati ales-o din interiorul unei aplicatii.

Ambele versiuni vor folosi cablu micro-USB sau tehnologia Bluetooth pentru a comunica cu computerul sau telefonul dumneavoastra. Stilourile vor masura aproximativ 6.3 centimetri in lungime, utilizand senzori de culoare de 16 biti pentru a proba si a stoca pana la 100.000 de culori diferite. Ambele stilouri au o capacitate de 1GB, asta insemnand, dupa spusele producatorilor, ca vor putea stoca cu siguranta 100.000 de culori.

Varianta care se bazeaza pe hartie are cartus de cerneala built-in, iar combinatia potrivita de culori se va realiza intr-o camera numita camera de amestec, de aici iesind mai apoi pe penita. De asemenea, chiar stilourile vor veni si ele intr-o varietate de culori diferite.

Inventatorii dispozitivelor, Mark Barker si Robert Hoffman, vor lansa in curand o campanie pentru a finanta proiectul lor. Sustinatorii vor beneficia de o reducere de pana la 20 la suta din pretul planificat, asa ca varianta de cerneala va fi de 150 de dolari, iar cea de-a doua de 80 de dolari.

Sunt curios cum va fi vazut de catre cei care chiar au nevoie de asa ceva, cu un singur stilou putand sa remedieze toate problemele cu privire la negasirea unei anumite culori. Totusi, o mare problema ar putea fi constituita de pretul unui cartus. Pentru mai multe informatii, puteti vizita si site-ul oficial.

s-ar putea sa-ti placa